Jurnaliștii acreditați pentru partidele României cu Islanda și Norvegia + Reguli speciale pentru media

Federația Română de Fotbal anunță finalul procesului de acreditare la următorele două jocuri ale naționalei României, ambele în deplasare. Acestea vor fi transmise în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

Joi, 8 octombrie, ora 18:45 (ora României 21:45) | Stadion Laugardalsvollur (Rejkjavik)
Islanda – România (semifinală play-off EURO 2020)

Jurnaliști acreditați: Adrian Costeiu, Radu-Ioan Bunescu (PRO TV), Adrian Soare (Radio România Actualități), Justin Gafiuc, Cristian Preda (Gazeta Sporturilor), Cristian Coste, Răzvan Nicolae (Fanatik).

Duminică, 11 octombrie, ora 18:00 (ora României 19:00) | Stadion Ullevaal (Oslo)
Norvegia – România (Liga Națiunilor)

Jurnalist acreditat: Cătălin Cârnu (Radio România Actualități)

IMPORTANT PENTRU ISLANDA

  • Jurnaliștii români care vor călători în Islanda vor fi testați pentru COVID-19 pe aeroport, după aterizare, iar rezultatul va fi furnizat în câteva ore prin sms/e-mail. Pentru acest test care este obligatoriu este necesară înregistrarea înaintea sosirii în Islanda pe platforma https://visit.covid.is/.
  • În urma informării primite de la Federația islandeză, vă informăm că procedura uzuală pentru jurnaliștii români care întră în Islanda ar presupune testarea la vama islandeză cu 5-6 zile înaintea partidei, carantinare la hotel și retestare după 5-6 zile de carantină. Accesul s-ar permite doar în situația în care ambele testări au rezultat negativ.
  • Pentru a veni în întâmpinarea jurnaliștilor români, FRF și Federația Islandeză vă recomandă să aplicați pentru procedura de carantină modificată, prin care puteți face excepție de la procedura uzuală de mai sus. Informațiile complete despre această procedură sunt disponibile AICI.

IMPORTANT PENTRU NORVEGIA

  • În urma informării primite de la Federația norvegiană, potrivit reglementărilor în vigoare la zi, fiecare român trebuie să urmeze un test COVID-19 PCR imediat după sosirea în Norvegia. În plus, se recomandă și existența unei confirmări de testare negativă, efectuată anterior, la sosirea în Norvegia.
  • Confirmarea unui test negativ trebuie prezentată la sosirea la Stadionul Ullevaal în MD-1 (preziua meciului) și MD (ziua meciului). Fără această confirmare a unui test negativ, jurnaliștii nu vor putea avea acces în zonele de acreditare ale arenei.
  • Sunt disponibile mai multe clinici în Oslo pentru testare, cea utilizată de Federația norvegiană și recomandată fiind STAMINA. Unul din centrele clinicii se află chiar la Stadionul Ullevaal.
  • Se recomandă verificarea periodică a paginilor oficiale privind călătoria cetățenilor români în străinătate și în special în Norvegia pentru eventuale modificări ce pot surveni de azi până la data partidei.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*