Juventus Bucuresti a obtinut prima victorie din acest sezon: „Puteam castiga mult mai lejer. Poate fi un nou inceput pentru noi”

Juventus Bucuresti a disputat sambata, pe Stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti, meciul impotriva formatiei Sepsi Sfantu Gheorghe, contand pentru etapa a 15-a a Ligii I.

Bucurestenii au obtinut prima victorie din acest sezon de campionat, iar Marin Barbu, antrenorul lui Juventus, s-a declarat multumit de acest rezultat pe care il considera un nou inceput pentru echipa din subordine.

„Nu mai castigase de mult in Liga 1. E o victorie muncita si meritata. Cred ca daca Cazan era mai atent, puteam castiga mult mai lejer. Dar aceasta victorie poate sa fie un nou inceput pentru noi.

Incepusem meciul cam modest. Dar usor, usor a intrat in joc. Eu m-am uitat pe reluare in vestiar si eu zic ca n-a fost ofsaid la golul lui Mazarache. Dar s-au castigat Ligi ale Campionilor pe greseli de arbitraj”, a declarat Marin Barbu, potrivit Telekom Sport.

The post Juventus Bucuresti a obtinut prima victorie din acest sezon: „Puteam castiga mult mai lejer. Poate fi un nou inceput pentru noi” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*