Kaiaciştii CSM-ului, medaliați la prima competiţie din 2021!

Prima competiţie din 2021 pentru kaiaciştii de la CSM Arad, pregătiţi de antrenorul Alexandru Stoian, a fost Memorialul Zeno Lache, organizat zilele trecute la Timișoara.

La întrecerile de pe Bega, cadeţii CSM-ului, la categoria 10-12 ani, proba de 200 de metri, au cucerit o medalie de aur, prin Marian Boițiu și una de bronz, prin Răzvan Sărac, cei doi fiind la prima lor întrecere, cu emoţii foarte mari la debut.

La categoria cadeţi, 13-15 ani, în proba de 200 de metri feminin, Csenge Dascăl a obţinut medalia de bronz, iar la categoria băieţi 200 de metri, Tibor Kisvardai s-a clasat pe poziţia a doua, cucerind argintul.

La juniori II, 200 de metri masculin, Darius Borza s-a ales cu o medalie de aur, iar la juniori I, 200 de metri masculin, Alexandru Ogrinci s-a clasat pe locul 4, În fine, Tamas Kisvardai a venit pe 5 şi Khristian Lucacs pe şase, după o serie de calificări si o semifinală.

Urmează CN de primăvară pentru cadeţi şi juniori

La bărcile dragon, sportivii de la CSM Arad au ocupat primul loc, cu următorul echipaj: Gheorghe Muscă, Darius Borza, Casian Borza, David Marian, Alexandru Ogrinci, Emanuel Marian, Tamas Kisvardi, Tibor Kisvardi, Khristian Lukacs, Sarah Fulop, Valentina Ardelean şi Răzvan Sărac. În perioada 23-27 aprilie, kaiaciştii de la CS Municipal Arad vor participa la Campionatul Naţional de primăvară pentru cadeţi şi juniori, care se va desfășura la Bascov, Piteşti.

csmarad.ro

0
0

Articolul Kaiaciştii CSM-ului, medaliați la prima competiţie din 2021! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*