Karateka din 8 ţări au onorat a 25-a ediţie a „Cupei Banzai”

„Cupa Banzai” la karate e un reper în sportul arădean, practic cea mai tradițională competiție post-revoluționară în orașul nostru. Weekendul trecut, clubul condus de sensei Dan Duma a organizat cea de-a 25 ediție, la care au participat karateka din 8 ţări: Anglia, Irlanda, Belgia, Italia, Serbia, Ungaria, Republica SRPSKA (BIH) şi – bineînțeles – România. Pe tatamiul amenajat la Sala Sporturilor Victoria aproximativ 400 de sportivi, reprezentând 37 de cluburi și asociații.

Printre altele, la Arad a fost prezentă conducerea la nivel mondial și european a Federației W.U.K.F. De asemenea, a fost implementat pentru prima dată în Europa noul regulament de desfăşurare al competiţiilor WUKF.

La finalul competiţiei, clasamentul general pe cluburi a fost:

  1. C.S. BANZAI KARATE CLUB ARAD
  2. C.S. POLITEHNICA CLUJ NAPOCA
  3. C.S. EMPI KARATE CLUB BRAD

„Felicitări tuturor sportivilor, instructorilor pentru rezultate, mulţumiri tuturor părinţilor care s-au implicat în buna organizare a competiţiei şi mulţumiri colaboratorilor şi sponsorilor. Mult succes în continuare sportivilor noştri care în acest an sunt implicaţi in competiții de mare valoare!”, a fost concluzia lui Dan Duma.

0
0

Articolul Karateka din 8 ţări au onorat a 25-a ediţie a „Cupei Banzai” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*