Karolina Pliskova, dupa ce s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor: „Cred ca a fost cel mai usor meci impotriva ei”

Karolina Pliskova a castigat si cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor, iar aceasta victorie a propulsat-o direct in semifinale la Singapore.

Sportiva ceha s-a impus  in doua seturi intentice, scor 6-2, 6-2, dupa o ora si trei minute de joc in fata Garbinei Muguruza si ocupa primul loc in Grupa Alba.

Prima semifinalista a vorbit despre performanta sa si s-a declarat fericita ca a reusit sa se califice, la finalul unui  meci, spune ea, dificil.

”Cred ca am jucat bine. A fost un meci foarte dificil. Ambele nu cred ca am jucat prea bine. A fost dificil pentru ca am asteptat foarte mult. Meciul de inainte a fost destul de lung (n.r. – Venus Williams – Jelena Ostapenko), dar eu sunt fericita ca m-am calificat.

Ea e o mare jucatoare, o mare campioana, dar am mai facut cateva meciuri mari impotriva ei. Cred ca a fost cel mai usor meci impotriva ei, cel putin asa am simtit. Ma asteptam la unul dificil si de aceea sunt atat de fericita ca a fost atat de usor.

Cred ca am servit bine, am facut rapid break in ambele setur. Cred ca aceasta a fost cheia”, a declarat Karolina Pliskova, potrivit Digi Sport.

Clasamentul Grupei Albe

1. K. Pliskova, 2 victorii – 0 infrangeri, 4-0 la seturi, 24-8 la game-uri
2. G. Muguruza, 1-1, 2-2, 16-19
3. V. Williams, 1-1, 2-3, 24-29
4. J. Ostapenko, 0-2, 1-4, 24-32

The post Karolina Pliskova, dupa ce s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor: „Cred ca a fost cel mai usor meci impotriva ei” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*