Klapan a cedat și s-a despărțit amiabil de UTA, Pleașcă rămâne fără partener de antrenament

Laszlo Balint i-a anunțat pe Marian Pleașcă și Mihovil Klapan că nu mai contează pe serviciile lor încă dinaintea terminării turului de campionat, dar cei doi fotbaliști nu au dorit să plece de la UTA. S-au întors din vacanță la Arad și s-au pregătit separat sub comanda lui Dinu Donca sau Costel Bogoșel, antrenori la echipele de juniori ai „Bătrânei Doamne” ce activează în Liga Elitelor.

Până la urmă, croatul Klapan a cedat și a ajuns la un acord amiabil de rezilere a contractului ce-l lega de UTA până în vară. Și-a încasat salariul pe ianuarie și câteva zile din luna februarie și a semnat rezilierea. Mijlocașul central câștiga 5000 de euro pe lună în „alb-roșu”, în timp ce Marian Pleașcă, celălalt fotbalist pus la o parte de antrenorul „Bătrânei Doamne”, câștigă, din informațiile noastre, 3000 de euro pe lună.

Fundașul dreapta rămâne, astfel, fără partener de antrenament pentru perioada ce urmează, una în care impresarul Bogdan Apostu va încerca să-i găsească un alt angajament.

Marian Pleașcă a adunat 49 de minute, iar Klapan 27, ambii în câte două apariții oficiale pentru UTA în turul prezentei ediții a Casa Liga 1.

 

0
0

Articolul Klapan a cedat și s-a despărțit amiabil de UTA, Pleașcă rămâne fără partener de antrenament apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*