Kovesi, chemată azi la Secţia pentru procurori a CSM

V.S.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va avea astăzi pe ordinea de zi unul dintre cele mai importante dosare din ultimii ani, acela care o vizează chiar pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Ieri, cu doar o zi înainte de ședința în care se va lua în discuție pentru prima dată revocarea din funcție a lui Kovesi, CSM a anunțat ordinea de zi: lucrarea cu numărul 4400/2018, reprezentând referatul Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea ministrului Justiţiei de avizare a revocării Codruței Kovesi din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a intrat în dispută cu Inspecția Judiciară a CSM, pe seama raportului privitor la eficiența managerială din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
Secția pentru procurori a respins opinia conducerii Inspecției Judiciare referitoare la problemele din DNA, fiind admise doar părțile pozitive din raportul referitor la activitatea Direcției Naționale Anticorupție.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*