L-a copiat pe Dincă și a făcut prăpăd. O pensionară, criminal în serie. Printre victime se numără și o fetiță de 8 ani, pe care a răpit-o și ucis-o

L-a copiat pe Dincă și a făcut prăpăd. O pensionară, criminal în serie. Printre victime se numără și o fetiță de 8 ani, pe care a răpit-o și ucis-o

Cazul Dincă și-a găsit corespondență în Rusia. O bătrână de 80 de ani a fost trimisă în fața justiției din Rusia, după ce a fost dovedită a fi un criminal în serie.

Cazul Dincă se repetă la o scară mai largă în Rusia. Sofia Jukova, o pensionară în vârstă de 80 de ani, care a lucrat ca măcelar, este acuzată de comiterea a trei crime și suspectată de alte patru. Printre victime se numără și o fetiță de 8 ani, pe care a răpit-o și ucis-o. Ea ar fi sunat apoi părinții, spunând că fata dispărută e în siguranță.

Criminaliștii ruși au găsit abia recent, după 14 ani, dovezi ale uciderii fetiței în apartamentul bătrânei. Pensionara a ținut-o captivă trei săptămâni pe copilă, iar apoi a ucis-o și a tranșat-o, cu o zi înainte ca să-i fie găsit capul de către polițiști.

Mai mult, potrivit anchetatorilor, în perioada în care fetița era ținută captivă, părinții ei au primit un telefon misterios de la fabrica de cârnați unde bătrâna a lucrat ca măcelar. La telefon era o voce de femeie, care le-a spus că fetița este în viață și că totul este bine.

La procesul care are loc acum în Rusia, ucigaşa pare să fi dezvăluit și motivul crimei: într-o izbucnire nervoasă, ea s-a plâns că toți copiii din fața blocului, inclusiv copila căreia i-a luat viaţa, erau prea gălăgioși.

Potrivit The Mirror, citat de  observator.tv. crima în urma căreia a fost descoperită bătrâna a fost comisă în februarie acest an. Victima a fost chiar proprietarul apartamentului în care ea stătea cu chirie în Berezovska, suburbie a orașului Habarovsk.

Bărbatul de 52 de ani, un imigrant din Ucraina, a fost ucis și, la fel ca și în cazul fetiței de 8 ani, trupul lui a fost tranșat.

Cea de-a treia victimă a rusoaicei a fost chiar o prietenă a sa. Bătrâna a recunoscut că a ucis-o, după ce polițiștii au găsit în apartamentul ei pașaportul dispărutei. Ca și în cazul Dincă, cadavrul femeii însă nu a fost găsit.sursa:evz.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*