La Cluj, FCC Baschet UAV Arad își joacă poziția a 3-a înainte de intrarea în play-off!

Învinsă de două ori în turneul inaugural al returului, disputat chiar la Arad, FCC Baschet UAV a dat semne de revenire weekend-ul trecut, de la Sfântu Gheorghe. Chiar dacă au pierdut în faţa liderului neînvins Sepsi, „galben-albastrele” le-au ţinut piept cu brio mult galonatei formații în alb și verde mai bine de două sferturi, pentru ca în meciul cu KSE Târgu Secuiesc să fie câștigat detaşat, după un joc solid.

La finalul acestei săptămâni, arădencele vor să confirme forma bună în poate cele mai importante meciuri rămase de disputat din sezonul regular. Sâmbătă, elevele lui Bulj și Bondor încucișează armele cu Olimpia Braşov, principala contracandidată la locul 3 şi duminică, cu rivala de-o viață CSM Târgovişte. Trupa dâmbovițeană nu mai are anvergura vremurilor de altădată, dar te poate surprinde prin jucătoarele sale de mare experiență dacă nu tratezi jocul cu maximă seriozitate. Ambele confruntări sunt programate în sala „Horia Demian”, de la ora 15.

Veşti bune vin dispre tabăra arădeană, preşedintele clubului, Marcel Urban, anunţând că nu sunt cazuri de Covid-19 în lot, conform ultimei serii de teste din această săptămână, singurul infectat fiind profesorul Dan Moraru, directorul tehnic al echipei mai având de stat în izolare ceva mai puţin de o săptămână. Important este că cel mai vechi component al grupării de pe Mureș se simte din ce în ce mai bine după un început de săptămână cu probleme.

„El Clasico”, după derby-ul pentru locul 3 cu Brașovul!

Aşadar, spre Cluj se pleacă în formulă completă la nivel de efectiv. Tot la acest turneu de pe Someş, gazdele de la Universitatea întâlnesc şi ele cele două formaţii cu care joacă şi Aradul: sâmbătă, ora 18, pe CSM Târgovişte şi duminică, de la aceeaşi oră, pe Olimpia Braşov. FCC Baschet UAV a bătut Braşovul în tur, cu 73-58 şi în mod normal porneşte favorită şi la turneul clujean. Cum trupa de sub Tâmpa e acum pe 3, cu 28 de puncte, iar Aradul o urmează, cu 27, meciul poate fi decisiv în lupta pentru ultimul loc pe podium la finele sezonului regulat. Aşadar se anunţă un duel pe cinste în weekend, cu Hadzovic şi colegele sale favorite.

Tot în acest sfârşit de săptămână se mai joacă meciuri contând pentru etape din returul Ligii Naţionale şi în alte două turnee, la Târgu Secuiesc şi Satu Mare. În clasament conduc Sepsi şi Satu Mare, cu 32, respectiv 31 de puncte.

 

0
0

Articolul La Cluj, FCC Baschet UAV Arad își joacă poziția a 3-a înainte de intrarea în play-off! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*