La doar 19 ani a murit într-un cumplit accident de circulație. Șoferul Loganului și-a filmat propria moarte

Dramă fără margini în familia unui tânăr de 19 ani. Aflat la volanul mașinii sale, un Logan, el a reușit să evite un accident frontal, însă, ulterior a pierdut controlul autoturismului. Din păcate, el nu a mai putut să redreseze mașina care a ajuns pe contrasens, unde a fost spulbertată de un TIR care circula regulamentar. Ultimele clipe de viață ale tânărului au fost filmate de camera instalată pe bordul Loganului, care s-a răsturnat în urma impactului devastator.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În înregistrarea care a fost făcută publică pe o reţea de socializare de poliția din regiunea Murmansk se observă cum, la un moment dat, călătoria unui băiat de 19 ani, care conducea un Logan, se sfârșește brusc. La secunda 7 a filmării, tânărul reușește să evite impactul frontal cu un autoturism, al cărui șofer a făcut o depășire imprudentă, scrie cancan.ro.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Imaginile surprinse chiar de camera de bord aflată în Logan ilustrează concret cum acesta scapă de sub control mașina, care ajunge pe contrasens, unde este izbită puternic de șoferul unui TIR care circula regulamentar. Impactul a fost nimicitor pentru tânărul de 19 ani care a murit pe loc, iar cadrele filmate de camera de bord după accident arată că Loganul s-a răsturnat.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*