La jocuri de noroc se mai și pierde! Ce au pățit aceste vedete

Se spune că trebuie să ai și ceva noroc ca să ajungi vedetă. Sunt mulți oameni talentați cărora nu li se oferă șansa să strălucească. Judecata este valabilă pentru orice domeniu de activitate. Ei bine, starurile despre care vom vorbi în continuare nu se pot plânge că nu au noroc în carieră, care să le completeze „harul” și munca pe brânci. Cu norocul la gambling e altă discuție…

Când câștigi milioane de dolari pe an și vrei cu orice preț să rămâi în atenția publicului, nu e problemă dacă pierzi la cazino sume pe care alții nu au cum să le adune nici într-o viață. Dacă nu faci parte din această categorie, să știi că te poți distra la jocuri de noroc și fără bani. Află totul aici.

Să revenim la „gamblerii noștri”, cei mai mulți de peste ocean, pentru că acolo se dă ora exactă în ceea ce privește câștigurile serioase. Unii au constatat pe buzunarul lor că la jocuri de noroc se mai și pierde. Vă prezentăm câteva exemple, cu rugămintea să stați jos atunci când citiți:

Aproximativ 20 de milioane de dolari în câțiva ani a pierdut fostul baschetbalist Charles Barkley până când s-a întrebat dacă nu cumva avea o problemă cu gamblingul. Profitând de statutul de vedetă, putea să joace și pe „caiet”. Un cazino din Las Vegas l-a dat în judecată pentru o datorie de 400.000 de dolari.

Peste 6 de milioane de dolari în întreaga carieră de gambler a pierdut cântăreața Gladys Knight. În fiecare seară, ea juca în jur de 50.000 de dolari. A reușit să scape de această obișnuință cu ajutorul Gamblers Anonymous.

5 milioane de dolari pe un singur pariu a pierdut magicul Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile. Nu era supărare că lăsa la masa de joc câteva zeci de mii de dolari pe seară. A ridicat o sprânceană doar când nu i-a ieșit pariul pe care mizase cinci milioane. Eh, la banii lui…

2,5 milioane de dolari în câțiva ani pierdut Charlie Sheen la pariuri sportive. Unul dintre motivele invocate de Denise Richards la intentarea divorțului a fost că Charlie era dependent de gambling și că pierdea chiar și 200.000 de dolari pe săptămână. Totul este relativ. Când câștigi maxim 1000 de dolari pe lună, ți se pare mult. Când iei 1 milion de dolari pentru fiecare episod din „Doi bărbați și jumătate”, suma e un mizilic.

600.000 de dolari a pierdut Wayne Rooney în mai puțin de două ore la ruletă și la blackjack. A fost unul dintre cele mai rapide pierderi din istoria gamblingului, dar fostul atacant al lui Manchester United nu a suferit foarte mult. Sunt probleme mult mai serioase în viață.

400.000 de dolari a lăsat Ben Affleck la masa de poker, după un singur joc. Din fericire pentru el, actorul a fost pe plus per total, pentru că a câștigat multe turnee. Se spune că mai și trișa. Un cazino din Las Vegas l-a trecut pe lista clienților indezirabili după ce a câștigat un campionat de poker 2004. În altă ordine de idei, Ben a lăsat un bacșiș de 140.000 de dolari într-un alt cazino.

250.000 de dolari a fost cea mai grea pierdere suferită de Pamela Anderson la poker, într-o singură noapte. Tot de poker este legată și legenda căsătoriei actriței cu jucătorul profesionist Rick Salomon. Se spune că Pamela s-a măritat cu Rick după ce a pierdut un pariu. Fiind femeie de onoare, și-a respectat cuvântul și a mers la altar.

150.000 de dolari a pierdut în cazinouri și Jamie Foxx, dar neplăcerile nu au fost numai de ordin financiar pentru actor. El a fost arestat și a stat câteva ore după gratii pentru că a refuzat să se legitimeze și a făcut un scandal monstru la intrarea într-un „loc de joacă” din Las Vegas.

25.000 de dolari a pierdut Tiger Woods la un joc de Blackjack, aproape dezonorant pentru cineva cu averea lui. Totuși, se poate să fi fost pariuri necâștigătoare pe sume mult mai mari, de care să nu fi aflat presa. Cert este că „tigrul” și-a pus limită de joc de un milion de dolari în unele cazinouri din Las Vegas. Cu alte cuvinte, după ce pierde milionul, nu mai joacă acolo. Joacă în altă parte.

Articolul La jocuri de noroc se mai și pierde! Ce au pățit aceste vedete apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*