La Mediaș, Flueran…fluieră pentru a 6-a oară în Liga 1! UTA nu are amintiri plăcute cu arbitrul craiovean

Pentru confruntarea din această seară, dintre Gaz Metan Mediaș și UTA, Comisia Centrală a Arbitrilor a optat pentru un „central” ce vede rar stadioanele Ligii 1. Deși are 38 de ani, craioveanul Viorel Flueran are la activ doar 5 partide la nivelul primului eșalon: Chindia – Gaz Metan 1-0, Hermannstadt – Poli Iași 0-1, UTA – FC Argeș 1-2, Poli Iași – Dinamo 1-0 (în sezonul regular 2020-2021) și Sepsi – Mioveni 1-2 (în prezenta stagiune).

Revenind la confruntarea dintre arădeni și piteșteni, din luna ianuarie a acestui an, Flueran a luat o decizie drastică în ceea ce-l privește pe Benga. Olteanul l-a eliminat direct pe fundașul UTA-ei în minutul 54 al disputei, considerând că a făcut fault de ultim apărător la Mediop, în condițiile în care brazilianul Erico se afla și el în apropierea fazei. Arădenii aveau să deschidă scorul în minutul 86, prin Roger, dar la final au ieșit cu capetele plecate, căci trupa lui Prepeliță și Ianovschi a întors rezultatul în doar 4 minute. După ultimul fluier…Flueran a părut prea familiar cu jucătorii în violet, enervându-i puțin pe „roș-albi”.

În această seară, începând cu ora 21, „centralul” din Craiova va conduce partida de la Mediaș avându-i la cele două linii pe concitadinul său Adrian Popescu și pe Alexandru Cerei, din Cluj. Rezervă este sătmăreanul Rareș Vidican, iar notele „fluierașilor” vor fi date de Vasile Bratu, din Slobozia.

0
2

Articolul La Mediaș, Flueran…fluieră pentru a 6-a oară în Liga 1! UTA nu are amintiri plăcute cu arbitrul craiovean apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*