La ora 16 se deschid casele de bilete la arena „Francics Neuman” și fanii se înghesuie deja să obțină un loc la derby-ul cu Rapidul!

La ora 16, clubul UTA deschide punctele de vânzare a biletelor cu Rapid și coada se întinde deja până în Calea Aurel Vlaicu. La stadion s-au strâns deja câteva sute de fani care încearcă să obțină accesul la meciul cu giuleștenii, programat vineri seara, de la ora 21, pe arena „Fracisc Neuman”.

Fiindcă o parte dintre tichete s-au dat și cu ocazia confruntării amicale cu Kolubara, iar rapidiștii au puse deoparte în jur de 400 de bilete, aproximativ 3600 de locuri ar mai fi disponibile la această oră. Fiindcă vânzarea va începe și online pe www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing, este posibil ca toate biletele să epuizeze înr-o zi, maxim două.

Orarul de vânzare al biletelor  cu Rapid

Marți, 7 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Miercuri, 8 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Vineri, 10 septembrie: orele 16:00 – 20:00

Prețurile biletelor sunt:

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 30 de lei

Tribuna II – 45 de lei

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei.

De când se pot face teste rapide și de când se pot ridica brățările de acces?

Totodată, clubul UTA a anunțat și programul de vaccinare și de obținere a brățărilor pentru jocul de vineri, emițând următorul comunicat:

Cu sprijinul și acordul Direcției de Sănătate Publică Arad, în colaborare cu Crucea Roșie, partener important pentru clubul nostru, anunțăm că vom putea efectua teste pentru meciul cu Rapid București începând de joi, 9 septembrie, evitând astfel aglomerația din ziua meciului. Ne bucurăm că instituțiile arădene sprijină activitatea clubului UTA și le mulțumim, pe această cale. În momentul de față, mai mult de 50% din suporterii noștri fideli sunt vaccinați.

Programul complet al testărilor și al eliberării brățărilor:

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 20:00

Vineri, 10 septembrie: orele 11:00 – 20:00

Rugăm publicul să se testeze și să ridice brățările, pe cât posibil, joi sau vineri înainte de masă, pentru evitarea situațiilor de aglomerare înaintea jocului.

Minorii care nu au împlinit 18 ani la data meciului nu au nevoie de brățări”

0
0

Articolul La ora 16 se deschid casele de bilete la arena „Francics Neuman” și fanii se înghesuie deja să obțină un loc la derby-ul cu Rapidul! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*