La Ploieşti se derulează campania “Mâini şi picioruşe calde”!

Prahovenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să doneze mănuşi şi cizmuliţe pentru copiii nevoiaşi

N.D.

Pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă, conducerea Teatrului “Toma Caragiu” Ploieşti a decis să lanseze o campanie considerată a fi de suflet pentru alte suflete, având în vedere că aceasta se adresează celor mai mici dintre membrii familiilor cu venituri reduse.
Intitulată generic “Mâini şi picioruşe calde”, acţiunea vizează colectarea de diverse articole de îmbrăcăminte necesare copiilor pentru anotimpul rece.
Campania menţionată va demara astăzi şi se va încheia pe data de 20 decembrie, donațiile putând fi aduse zilnic la sediul instituţiei unde sunt prezentate spectacolele pentru copii, respectiv la Teatrul de Animație „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenței nr. 14. “Alătură-te și tu campaniei umanitare „Mâini și piciorușe calde” și ajută-ne să le facem o bucurie, în prag de iarnă, copiilor nevoiași care nu au încălțăminte și mănuși pentru anotimpul rece! Vino lângă noi să le dăruim celor mici, lipsiți de posibilitățile materiale, lucruri utile și adecvate, care i-ar putea ajuta să treacă mai ușor de frigul iernii!”, este mesajul conducerii teatrului ploieştean către cei care vor să aducă o bucurie, în prag de Sărbători, acelora cu care soarta nu a fost prea generoasă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*