La Ploieşti, simpozionul „150 de ani de la naşterea lui Nicolae Iorga”

 

Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” organizează, în data de 04.06.2021, simpozionul cu tema 150 de ani de la nașterea lui Nicolae Iorga, un eveniment care face parte dintr-o suită de acțiuni care se înscriu în sărbătorirea a 100 de ani de la înființarea instituţiei ce poartă numele marelui savant.

Simpozionul va avea loc la ora 11:00, la Sala de lectură „Nichita Stănescu”, în prezența domnului prof. univ. dr. Petre Țurlea și domnului ing. Neculai Ursu- președinte al Asociației Culturale „București-Chișinău”, Filiala Prahova.

Programul evenimentului este următorul: alocuțiuni susținute de către invitați; proiecție de film: Nicolae Iorga;expoziție stradală: Nicolae Iorga – Omul și poetul; expoziție de documente, cărți și alte publicații referitoare la activitatea savantului Nicolae Iorga; premierea câștigătorilor din cadrul concursului „ Atemporalul Nicolae Iorga”;depunere de flori la bustul marelui savant.

Biblioteca Judeţeană „Nicolae  Iorga” mulțumeşte societății comerciale Conpet S.A. pentru susţinerea acordată în realizarea acestui eveniment.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*