La skandenberg și arbitrajul se premiează, iar lipovanul Robin Bretean a urcat pe prima treaptă a podiumului!

Între 4-6 iunie, s-a organizat la Rădăuți cel mai mare campionat de Skandenberg din România, cu oarticiparea a 420 de sportivi legitimați, profesioniști, la diferite categorii. Printre aceștia s-au aflat și doi sportivi de la Șoimii Lipova, care s-au întors acasă cu rezultate notabile, ținându-se cont de nivelul ridicat al competiției.

Paul Avram a luat mealia de bronz la categoria 80Kg, braț drept, în timp ce Robin Bretean a luat un binemeritat loc 5, la Master 100 kg, unde au concurat, printre alții, Ion Oncescu și Olimpiu Făt, acesta din urmă fiind multiplu campion național, vicecampion mondial.

Ca o premieră pentru județul Arad, Robin Bretean a obținut medalia de aur pentru arbitraj și atestatul de arbitru de WAF. „A fost o competiție extrem de grea, cu mulți sportivi valoroși, bine pregătiți. În acest context, cred că rezultaele mele și ale lui Paul sunt meritorii. Anul trecut, la Pitești, am fost campion la Master 100 kg, braț drept și vicecampion la Master 100 kg, braț stâng, acum a trebuit să ne mulțumim cu mai puțin. Anul acesta s-ar putea să fie organizat Campionatul European, în Lituania, dar și Campionatul Mondial, în Georgia. În funcție de punctajele din ultimii ani, vom vedea dacă putem participa și noi la aceste competiții”, a spus Bretean, care a devenit unul dintre cei 30 de arbitri licențiați din România, singurul din județul Arad.

0
0

Articolul La skandenberg și arbitrajul se premiează, iar lipovanul Robin Bretean a urcat pe prima treaptă a podiumului! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*