Laszlo Balint: „Dacă nu dai gol acasă e greu să câștigi, e un rezultat negativ“

UTA s-a întors acasă după șase ani de zile în care a evoluat fie la Șiria, fie pe stadionul Motorul. Redebutul pe arena proprie a venit în prima ligă, însă utiștii au reușit să obțină doar o remiză albă în fața celor de la FC Voluntari.

Au fost două părți distincte ale acestui meci, 60 de minute am controlat autoritar jocul. Am avut câteva ocazii bune împotriva unei echipe care s-a blocat bine în defensivă, au avut un bloc defensiv foarte bun. Dar așa se întâmplă dacă nu dai gol acasă, e greu să speri la un rezultat pozitiv. Sincer, acest 0 – 0 e un rezultat negativ, chiar dacă ne uităm doar la ultimele 30 de minute atunci putem să spunem că e un punct câștigat. Am fost puși în postura de a acceptat dominarea lor pe final, o dominare fără mari ocazii din partea lor, din cauza problemelor de ordin fizic pe care le-am avut-o. Am spus-o și o mai repet, sunt jucători care au venit cu un decalaj important de pregătire, am fost limitați ca soluții pe banca de rezervă, Neluț Roșu s-a chinuit efectiv ultimele zece minute să termine jocul. Mai aveam la dispoziție o schimbare, dar datorită momentelor în care s-au făcut celelalte schimbări, nu am mai putut să o fac. Una peste alta, trebuie să învățăm din acest rezultat, e un regret pentru mine și băieți care stau cu capul plecat în vestiar, am vrut să câștigăm acest meci pentru a inaugura așa cum trebuie acest stadion“, a declarat Laszlo Balint pentru DigiSport.

UTA a acuzat mari probleme fizice încă de la finalul primei reprize, Buhăcianu acuzând o accidentare pentru ca în partea a doua Albu și Roșu să solicite intervenția medicilor. „La Vali sper să nu fie ceva grav, s-ar putea să aibe o accidentare mai gravă urmează să facem investigații medicale pentru a vedea exact ce este. La Roșu știam că sunt probleme, acolo nu avem soluții din păcate, a ieșit și Albu și practic în acel moment cu scăderea fizică a lui Neluț am pierdut lupta de la mijlocul terenului. Am încercat să ne blocăm cât mai bine, am improvizat cu Hora și Rus în flancuri, trebuie să găsim soluții, dar nu putem să continuăm mult timp așa. E bine venită pauza, să ne recuperăm jucătorii care au probleme și să ne punem la punct fizic. De asemenea trebuie să completăm lotul, ne mai trebuie un mijlocaș central și aș mai avea încă două poziții pe care mi le doresc și mai bine acoperite“, a încheiat Balint.

0
0

Articolul Laszlo Balint: „Dacă nu dai gol acasă e greu să câștigi, e un rezultat negativ“ apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*