Laszlo Balint poate deveni „antrenorul lunii august”! Gazeta Sporturilor a demarat un sondaj la care puteți participa și dumneavoastră

Publicația Gazeta Sporturilor inaugurează astăzi două noi trofee: „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”. Câștigătorii vor fi aleși împreună cu ziriaștii și publicul Gazetei și cu specialiști din fotbal, pentru luna ce s-a încheiat ieri exprimându-și opinia: Ioan Andone, Daniel Pancu, Mircea Rădulescu, Cristi Dulca și Dorinel Munteanu.

Pentru trofeul „Antrenorul lunii august”, redacția Gazetei a nominalizat 3 tehnicieni, iar în capul listei se află Laszlo Balint, antrenorul care a dus-o pe UTA pe locul 3 în Liga 1, după 7 etape scurse din actuala stagiune. Balint se află în competiție cu Mihai Iosif, de la Rapid, pe care-l va întâlni în duel direct și în „iarbă” peste 9 zile, la Arad şi cu Marius Croitoru, de la FC Botoşani.

Iată de ce Gazeta îi nominalizează pe cei trei tehnicieni pentru titlul de „Antrenorul lunii august”:

Laszlo Balint (UTA Arad). Palmares august: 3 victorii (una contra Universității Craiova), o remiză cu FSCB și un singur eșec. Iar UTA e pe locul 3

Mihai Iosif (Rapid). Palmares august: 3 succese fără gol primit, o înfrângere cu Craiova după ce condus până în minutul 83. Rapid, nou-promovată, e pe locul 2!

Marius Croitoru (FC Botoșani). Palmares august: 3 victorii (una pe „Oblemenco”), o remiză și un eșec (acasă cu Rapid). Botoșani e pe 4, peste echipe ca U Craiova, FCSB sau Farul

Pe lista preliminară au mai fost Marius Șumudică, Gică Hagi și Mircea Lucescu. „Votați în sondajele de mai sus, pentru a fi parte din decizia noastră. Și câștigătorii vor fi anunțați în curând pe GSP.ro și în Gazeta Sporturilor”, scriu de la gsp.ro. AICI va puteți exprima și dumneavoastră opinia. Astăzi, Balint era astăzi pe locul doi în sondaj, cu 482 de voturi, la mare distanţă de Mihain Iosif, cu 1041 de voturi.

Altfel, jucătorii nominalizați pentru luna august sunt: Billel Omrani (CFR Cluj),Cristi Săpunaru (Rapid),Jetfe Betancor (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Horațiu Moldovan (Rapid). Pe lista preliminară au mai fost Cicâldău, Junior Morais și Cascini.

0
0

Articolul Laszlo Balint poate deveni „antrenorul lunii august”! Gazeta Sporturilor a demarat un sondaj la care puteți participa și dumneavoastră apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*