Laurențiu Lacoviște, antrenor Astra Plosca: ” În meciul de sâmbătă plecăm cu șansa a doua. Buzescu are un lot mai bun ca al nostru.”

frainet-plosca06-lecoAstra Plosca a profitat de înfrângerea din ultima etapă a celor de la Rapid Buzescu și a câștigat meciul cu Petrolul Videle din deplasare cu un categoric 0-6. După aceste jocuri, echipa lui Laurențiu Lacoviște s-a apropiat de Rapid Buzescu la un punct iar antrenorul Ploscăi spune că lupta pentru primul loc se va da până în ultima etapă. Totodată, Laurențiu Lacoviște a comentat următorul joc cu Rapid Buzescu de pe teren propriu:

„O să fie un meci frumos. Plecăm cu șansa a doua. Buzescu are un lot mai bun ca al nostru. Sperăm să nu pierdem. Lupta la titlu se decide în ultima etapă. Noi avem în deplasare la Drăgănești Vlașca și Dunărea Zimnicea. Buzescu a pierdut cu Drgănești dar poate bate la Zimnicea. Campionatul este echilibrat și nu văd o favorită certă la primele trei locuri. Eu nu vreau să promovez. Obiectivul nostru este locurile 1-5″, ne-a spus Laurențiu Lacoviște.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*