Laurențiu Popescu dă de pământ cu șefii sportului: Sunteți de toată jena, nesimțiților

Cadru didactic cu vechime în învățământul dâmbovițean și fost manager al DJST și CS Târgoviște – club pe care l-a dus din coada clasamentului cluburilor departamentale până în primele 30 din țară, la nivel de rezultate – Laurențiu Popescu a răbufnit într-o postare pe Facebook la adresa celor au astăzi pe mână frâiele sportului din județ și nu numai. Fără să conțină nume, însă cu destule indicii și multe puncte de suspensie, postarea lui Popescu reprezintă o analiză pertinentă, în termeni duri, a situației de fapt din fenomen. Ce a transmis de Laurențiu Popescu pe Facebook:

Așa…de…”râs” și de…”jenă”…mă uit cu “regret” și…”regres”…la ultimii 4 -5 ani ai…”sportului Dâmbovițean”! Și..nu numai! Mă întreb…retoric…ce folos??!! E o varză…Națională, cu tot…”respectul”! Nu “mi-am dat cu părerea” de multișor…timp, tot din respect…da sunt trist un pic! De 29 de ani…cu foarte mici excepții manageriale la vârf, …mai nimic…nou! “Empty” la vârf, ….”Empty” si-n…teritoriu! Sportul este varză! Ca toata tara Românească!

Întreaga postare poate fi parcursă aici.

The post Laurențiu Popescu dă de pământ cu șefii sportului: Sunteți de toată jena, nesimțiților appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*