Lazăr Mihalache: ”Suntem în semifinale, de pe locul doi, ce bucurie pentru Unirea Dobroești”!

În runda a 14-a a Campionatului Național de Junioare III, ACS Unirea Dobroești a învins clar vecina de cartier, CSȘ 2, cu scorul de 28 – 16 (15-7), asigurându-și și matematic prezența în Turneul semifinal, de pe poziția a doua a clasamentului. Antrenorul Lazăr Mihalache, un perfecționist de meserie și avid de victorii, era extrem de mulțumit de succes, de maniera în care a fost obținut și de randamentul elevelor lui.

”V-am mai spus că am cinci titulare în infirmerie, cu probleme la genunchi, și am decis să le menajez, cu orice risc în privința rezultatelor din campionat. Se pare că rezervele pe care le-am folosit au înțeles că este și vremea lor, arătându-mi că mă pot baza pe ele ori de câte ori va fi greu echipei. În meciul contra CSȘ 2 m-am temut un pic, pentru că știam că rivalele din București vor să ne bată cu orice preț, chiar dacă știau că n-au nicio șansă să mă mai prindă în clasament. M-am temut degeaba, pentru că Mihăilă, Bragadireanu și compania au jucat ca la carte, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei. Mi-au plăcut și cele două portărițe, Sabina Mușat și Patricia Motan, care au ținut adversarele la distanță, pe tabela de scor.

Sunt mulțumit că nu s-a mai accidentat nicio fată, că întreaga echipă a respectat sarcinile tactice, că apărarea a fost de netrecut, iar în atac n-am mai ratat ca altădată. Îmi felicit elevele și le mulțumesc, am ajuns aici doar datorită muncii lor, a perseverenței, a faptului că n-au lipsit de la antrenamente și mi-au acceptat toate ieșirile nervoase – ele știu că le iubesc și mă mai supăr pe ele, doar pentru că vreau să le duc spre marea performanță. Le mulțumesc și fanilor noștri, care au fost mereu alături de noi – la partida contra CSȘ 2 tribunele au fost pline, pentru că am avut și un grup numeros de susținători ai adversarelor. A fost un adevărat spectacol și acolo, unul de nota 10! Și aș aprecia și arbitrajul, chiar dacă eu nu prea pun sub lupă prestația judecătorilor – de data aceasta mi-a plăcut de nota 9!, prestația cuplului feminin bucureștean Enache/Răduț, fete care au completat spectacolul din Sala Unirea”, ne spunea antrenorul Lazăr Mihalache.

Să mai spunem că principalele marcatoare au fost Cristiana Petre 13 goluri, Andreea Mihăilă 5, Ștefania Bragadireanu 3, Camelia Cercel 3, Raisa Arghirescu 2, Ioana Gheorghe 1, Alessia Dumitrescu 1.

Ionel Pană

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*