Lazăr Mihalache: ”Vulturi cu aripi frânte”!

Astăzi, într-o nouă etapa a Campionatului Național de handbal, rezervat Junioarelor III, ACS Unirea Dobroești a mai obținut o victorie în fața Capitalei, învingând pe Vulturii București cu scorul de 34 – 22. Sigur, am spus încă din runda precedentă că Unirea și-a acontat, și matematic, biletele pentru Turneul semifinal, însă asta nu înseamnă că fetele de la țară slăbesc ritmul și nu gestionează cum se cuvine fiecare punct.

”Și în acest meci am odihnit mai multe titulare, pentru că au avut probleme de sănătate. Încerc să refacem la maxim potențialul, ba chiar să mărim banca de rezerve, adică să nu le mai numim rezerve, ci chiar titulare cu acte în regulă. Au ocazia, în aceste meciuri în care handbalistele de bază sunt în convalescență, să-mi arate că-și merită locul în vestiarul Unirii și că oricând mă pot baza pe ele. Și experimentul meu dă roade bune, ca dovadă rezultatele obținute de Arghirescu, Sandu, Mihăilă, Ailoaie și chiar Nițanu. Au căpătat o mai mare încredere, s-au integrat perfect în angrenajul echipei și pot fi oricând rotițe principale, în motorul pe care eu l-am gândit.

Aproape că am fost obligat să apelez și la cele care au jucat mai puțin, din pricina problemelor de sănătate apărute la celelalte, și iată că tot răul a fost spre bine, cum spune românul, am mai câștigat 3-4 fete de bază. În meciul cu Vulturii n-am avut probleme, am condus de la un capăt la altul – scorul putea fi și mai mare, dar am încercat și câteva scheme mai noi, cu toate sportivele înscrise pe foaia de joc. Aș spune că am avut în față vulturi cu aripi frânte și să nu se supere adversarele noastre”, ne spunea antrenorul echipei, Lazăr Mihalache.

ACS Unirea Dobroești – Vulturii București 34 – 22 (14-12)

UNIREA: Raisa Arghirescu 4, Ioana Gheorghe 2, Cristiana Petre 10, Camelia Cercel 4, Alessia Dumitrescu 1, Andreea Mihăilă 6, Mădălina Sandu 2, Daria Nițanu 1, Natalia Ailoaie 2, Cristina Mincu 2
Vulturii: Beatrice Ureche 7, Alexandra Marica 1, Rebeca Ivan 1, Ramona Ivanov 2, Ioana Butnariu 5, Delia Ion 1, Elena Niculae 5

Ionel Pană

v2 v3

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*