Lazăr Mihalache,Dobroești: ”La Plopeni ne pregătim de război cu Capitala”!

”Am avut îndrăzneala să dacem lucruri bune, chiar din primul an în Campionatul Național de Junioare III, iar acum avem obligația să mergem, cel puțin, pe același drum al performanței, ba cred că cei din jurul nostru așteaptă să facem un pas înainte. Și sunt așteptări îndreptățite, dacă ne gândim că tot mereu am avut condiții de exprimare, o sală modernă, invidiată de mulți, cantonamente la timp, echipament și cam tot ce ne-am dorit, clubul ne-a făcut toate poftele.

Suntem acum la Plopeni, în cantonament, un loc devenit tradițional și foarte căutat, pentru echipele de juniori. Este aici un hotel bun, cu așternuturi curate și mâncare bună, avem sla la câteva sute de metri, iar alături de hotel este și un teren cu suprafață sintetică excelentă, de dimensiunea unui teren de handbal. Ca să nu mai spun că localitatea este în pădure și înconjurată de ceva coline muntoase, unde ne putem încărca bateriile – e clar că ne pregătim de război cu echipele din Capitală!

Avem trei zile, deja, de când populăm orașul, și am și avut câteva meciuri amicale, cu adversare puternice din zonă. Din păcate avem câteva accidentări, și mai vechi, și mai noi, iar astea îmi dau mari bătăi de cap. Eu vreau să pregătesc tot felul de scheme, să găsesc cele mai bune formule de joc, însă mi-e destul de greu, pentru că nu pot forța cât aș vrea. Am avut și săptămâna trecută câteva meciuri amicale, cu o echipă din Comănești de Bacău, dar și cu CSM București, meciuri tari, în urma cărora am descoperit și ceva fisuri, dar și ceva handbaliste care s-au impus, surprinzător, mai ales că eu le știam mai statice.

În mai puțin de-o lună începem competițiile oficiale – anul acesta, Unirea Dobroești va înscrie o echipă în Campionatul Național de Junioare III, dar și una în Campionatul Național al Junioarelor II. Recunosc că baza se pune în junioarele III, cu care aș vrea să ajung în turneul final, dar nici cu junioarele II n-o să mă plec așa ușor în fața adversarelor din Capitală, o să vedeți”!

Lazăr Mihalache, antrenor de handbal la ACS Unirea Dobroești

IMG_6806

IMG_6809

IMG_6822

IMG_6838

IMG_6840

IMG_6858

IMG_6860

laz1

laz2

laz3

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*