Lazăr Mihalache:”Sper să închidem spitalul din Dobroești”!

Pentru sezonul care urmează, la nivelul handbalului juvenil, ACS Unirea Dobroești va înscrie două echipe: cea de Junioare III, care a ajuns la a doua participare, și cea de Junioare II, o echipă în premieră, despre care nimeni nu avea idee că se va naște, exceptându-l, poate, doar pe antrenorul Lazăr Mihalache.

”A fost o vară fierbinte, cum se spune, dar nu numai din pricina temperaturilor ridicate de afară – în toate încercările mele de a pregăti grupul de handbaliste, pentru luptele viitoare, n-am avut niciodată echipă completă, din pricina accidentărilor – am avut 11 sportive cu probleme, un număr exagerat de mare, care ar fi putut umple mai multe saloane de spital. Intrăm în linia dreaptă, de dinaintea începerii campionatelor, iar eu tot mai am patru fete în recuperări: două la Junioare III și alte două la Junioare II. Și sunt fete pe care mă bazez, titulare, aș putea spune, de care am nevoie, ca să încep cu dreptul bătălia de pe semicerc. Sigur, am mai făcut noi ceva transferuri, în această vacanță, dar am speranțe că voi închide și spitalul din Dobroești, cât de curând, și nu voi mai fi așa de încruntat.

Voi avea parte de ceva provocări, în viitor – la Junioare III avem mari obligații, trebuie să arătăm că lucrurile bune din sezonul anterior n-au fost întâmplătoare. Faptul că am învins Rapidul, AMC-ul sau CSȘ 2, ba chiar am fost aproape și de CSM București, ne obligă, iar eu personal am pretenția să fac un pas înainte și să-mi duc elevele în turneul semifinal, poate chiar și mai sus. Am muncit bine, până acum, am avut două cantonamente, iar fetele au răspuns pozitiv, la toate solicitările. Va fi o luptă aprigă și epuizantă, pentru că acum suntem 10 echipe în grupa în care am fost repartizați – trebuie să avem o bună condiție fizică, dar și o bancă de rezerve cât mai lungă și cât mai ridicată valoric.

La Junioare II sunt aceleași ambiții, chiar dacă grupul a fost completat în această vară și ne-ar mai fi trebuit un pic de timp, ca să omogenizăm echipa, să avem relații de joc mai clare, mai sigure. Eu zic că ne vom descurca și în aceste condiții, mai ales că și grupa în care am fost trimiși este una accesibilă. De altfel, le-am dat de înțeles tuturor handbalistelor mele, și de la Junioare III, și de la Junioare II, că le consider ca făcând parte din echipe de nivel superior, nu oarecare, asta însemnând că angajamentul din teren și calitatea muncii lor trebuie să fie ridicate, pentru că doar așa ne putem respecta blazonul”, ne declara antrenorul Clubului Unirea din Dobroești, Lazăr Mihalache. (Ionel Pană)

Junioare III
SERIA C
1.CSM BUCUREȘTI 1
2.CSO PANTELIMON
3.CSM BUCUREȘTI 2
4.CS RAPID BUCUREȘTI
5.CSȘ SLOBOZIA
6.CSȘ2 BUCUREȘTI
7.ACS VULTURII BUCUREȘTI
8.CSȘ 6 BUCUREȘTI
9.ACS UNIREA DOBROEȘTI
10. LPS IOLANDA BALAȘ SOTER BUZĂU

Junioare II
SERIA D
1.C.T MEDIA BUCUREȘTI
2.CS RAPID BUCUREȘTI
3.CSȘ 6 BUCUREȘTI
4.ACS KIRA TÂRGOVIȘTE
5.LPS VIITORUL PITEȘTI
6.ACS UNIREA DOBROEȘTI
7.CSȘ PLOIEȘTI

???????????????????????????????

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*