Lazea revine la CSM de la ASU Politehnica și înscrie pentru Lugoj. CSM II, totuși în ”D”

Diferență în campionat, diferență și în amicale. CSM Lugoj trecea în etapa a 22-a din sezonul trecut cu 5-1 de CS Nuova Mama Mia, iar rația de 5 goluri a fost distribuită de cei de pe Timiș și în jocul de pregătire disputat sâmbătă la Jimbolia, unde Marcel Băban i-a atras sub aripa sa pe cei cu numele din Becicherecu Mic.

S-a încheiat 0-5 (0-1) în favoarea ocupantei locului 3 pe podiumul Seriei a IV-a în Liga 3, Darius Grega, Dorin Mărmăneanu, Sergiu Precupanu, Florin Lazea și Bogdan Bozian înscriind pentru vizitatorii de la CSM, așadar și Lazea, care, după ce semna la începutul verii cu ASU Politehnica, în speranța urcării unei trepte în ierarhia divizionară, a revenit în cele din urmă la mijlocul săptămânii trecute în colectivul cu care a activat în campania precedentă, urmând a continua așadar tot pe Timiș.

CS Nuova Mama Mia s-a desfășurat acum sub bagheta lui Ilie Rotariu, care a apelat la Radu – Iancu, Catrici, Miculete, Gheorghioiu – Ibrahim, Brașoveanu, Luisz, Cioată, Bogdan și Negruț, pe parcurs mai introducându-i în teren și pe Micu, Ciobanu, Bursuc, Pascu, Mihalache, Coldiș, Nicola și alți 4 jucători ale căror nume rămân momentan un secret păstrat de jimbolieni, dat fiind probabil conexiunea filierei străine de sorginte francofonă.

Cosmin Petruescu a început deplasarea cu Păduraru – Daniel Filip, Ciobanu, Miculescu, Roșie, Olariu, Ciubotariu, Dobra, Marta, Grega, Szekely.

După pauză, Roșie a fost menținut în teren, garnitura fiind David Filip – Peptănuș, Radak, Fridrich, Roșie, Precupanu, Lazea, Cuedan, Mărmăneanu, Bozian, Ștefoni.

Tot dinspre Lugoj, echipa a doua a clubului CSM, promovată anul trecut în Divizia D Timiș, va continua pare-se la același nivel, liga a patra urmând a începe weekend-ul viitor iar orientarea ”satelitului” celor de pe Timiș fiind spre proprii juniori, ca o revenire la normalul necesar.

Până atunci, încă un amical al primei echipe și miercuri seară, acasă cu colega de eșalon ACS Ghiroda, de la ora 19,30 conform lui Cosmin Petruescu respectiv 19 după spusele lui Paul Codrea. Divizionarele C mai au 3 săptămâni de pregătiri, rămânând de văzut dacă gruparea de Liga 1 de pe ”Dan Păltinișanu” va fi capabilă să-și păstreze ”satelitul” pe orbita Seriei a IV-a în Liga 3, incertitudine ivită în lumina problemelor financiare ale lui ACS Poli.

S-au mai jucat totodată și alte meciuri amicale, inclusiv internaționale, ca de exemplu ACS Dumbrăvița – Sandorfalva, scor 6-0 (3-0), cu Silaghi marcator a două goluri iar Briciu, Rebenciuc, Szalkai și Rus câte unul.

Flacăra Parța – AS Peciu Nou 3-3 (1-3), Dorobanțu și Florin Schipor – cu două înscriind pentru oaspeți.

Fortuna Becicherecu Mic – Pindul Dudeștii Noi 7-0 iar Victoria Mailat – Cocoșul Orțișoara 6-4 (3-2), pentru învinși marcând Adrian Neagoie, Bogdan Săvulescu, Victor Opriș și Gabriel Gînju.

Pobeda Dudeştii Vechi – Voinţa Sarafoleana Saravale 4-5 (2-3). Au marcat: Ioan Kalapiş – 2, Cristian Prochin şi Adelin Oboroceanu, respectiv pentru învingători Alexandru Prelipceanu – 4 goluri şi Daniel Barta. Meciul s-a disputat de la ora 20,30 în nocturnă şi s-a încheiat cu victoria echipei pregătită de Petre Mirciov, care i-a dat o curajoasă replică ocupantei locului trei în sezonul trecut al ligii a patra.

Voința Petroman – Progresul Ciacova 1-4 și AS Recaș – Voinţa Iosifalău 6-3.

The post Lazea revine la CSM de la ASU Politehnica și înscrie pentru Lugoj. CSM II, totuși în ”D” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*