Lecce îl vrea pe Vulturar în ultima zi de mercato, UTA cere o jumătate de milion de euro. UPDATE! Transferul mijlocașului utist în Peninsulă s-a rezolvat!

UPDATE!

Transferul lui Cătălin Vulturar la Lecce e ca și rezolvat din moment ce mama fotbalistului s-a prezentat la club pentru a lua actele și a le transmite prin e-mail lui Cătălin Sărmășan în Italia. Mutarea mijlocașului de 16 ani în Peninsulă trebuie înregistrată astăzi, căci la ora 0,00 se încheie oficial mercatto și în Italia. Conducerea UTA-ei nu dorește să ofere detalii despre suma de tranmsfer, dar despre ea a vorbit deja presa din Peninsulă: o jumătate de milon de euro. Din informațiile noastre. Gruparea „ros-albă” va încasa în tranșe banii, 50 mii la semnatura fotbalistului, iar în iulie 2021 va primi alți 250 de mii de euro. La final, cu tot cu bonusuri, suma de transfer poate depăși 500 de mii de euro. Va reamintim că mijlocașul arădenilor a participat la un stagiu de pregătire la Liverpool în iarnă, iar în urmă cu câteva luni era dat în sfera de interes a italienilor de la AC Milan.

În acest moment, Cătălin Vulturar e convocat la naționala Under 17 a României, în cantonamentul de la Mogoșoaia, pentru „dubla” amicală cu Bulgaria, de pe 8 și 11 octombrie. Pe 12 octombrie, mijlocașul arădean va zbura în Italia, unde își va cunoaște noii colegi, iar UTA va primi prima tranșă de bani din transferul său!

Cel care a început să lucreze cu Cătălin Vulturar a fost profesorul Dinu Donca, la CSȘ Gloria. Apoi, grupa sa s-a unit cu cea a lui Bogdan Oneț la Atletico Arad, iar de doi ani grupa de 2004 a trecut la UTA. Vulturar și colegii săi au devenit de două ori campioni naționali, în 2012 – la „Gheorghe Ene” și în 2014, după o finală decisă la penalty-uri cu Viitorul Constanța. Fotbalistul arădean este și component al naționalei „tricolore” Under 16, purtând deseori și banderola de căpitan.

Stire inițială

Conform Gazzetta dello Sport, Lecce, formație retrogradată în această vară din Serie A, negociază în aceste ore transferul lui Cătălin Vulturar, component al primei echipe a UTA-ei și căpitan al României U17.

Tot publicația italiană scrie că formația arădeană cere 500 de mii de euro în schimbul tânărului mijlocaș, care a debutat în Liga a II-a la 14 ani sub comanda regretatului Ionuț Popa, într-un meci contra celor de la Farul Constanța.

Astăzi, tânărul arădean ar trebui să se prezinte la lotul U17, însă ar putea lua în ultimul moment avionul spre Peninsulă.

Vulturar este impresariat de Cătălin Sărmășan, agent care în această săptămână l-a transferat pe Adrian Petre tot în Serie B, la Cosenza.

1
0

Articolul Lecce îl vrea pe Vulturar în ultima zi de mercato, UTA cere o jumătate de milion de euro. UPDATE! Transferul mijlocașului utist în Peninsulă s-a rezolvat! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*