Lecția de fidelitate a lui Hlistei: „Nu pot saluta galeria Timișoarei!”

Despre revenirea lui Cătălin Hlistei la UTA s-a vorbit toată vara. Litigiul în care a fost implicat mijlocașul arădean nu s-a judecat nici acum, de fapt pare cu totul îngropat, astfel că fotbalistul arădean rămâne să-și facă treaba pentru Rapid. Și și-o face bine, fiind, etapă de etapă, cei mai buni jucători din „garnitura” aliniată de Daniel Pancu.

Și astăzi, faza din care giuleștenii au marcat împotriva sora de pe Bega, ASU Poli, a pornit de la o pasă de la mijlocul terenului a lui Hlistei și dezvoltată de colegii săi până ce Scutaru și-a deviat balonul în proprie poartă. Arădeanul a fost printre cei mai fericiți fotbaliști de pe teren după golul din minutul 83, iar motivul s-a văzut și la finalul confruntării. Fiind înfrățite, cele două echipei au salutat inclusiv peluzele adverse, dar Cătălin Hlistei a făcut notă separată.

Mijlocașul, care a împlinit chiar astăzi 25 de ani, a refuzat să meargă la galeria lui Poli, iar explicația la microfonul celor de la Digi Sport a venit în mod natural: „Nu puteam să salut galeria adversă. Nu știu dacă se vor supăra suporterii noștri, dar, fiind arădean, nu puteam să fac asta.  Am crescut acolo, la Arad, am jucat la UTA, nu puteam să fac asta mai ales că era vorbă despre Timișoara. Chiar nu pot. Cu Rapidul e altceva, joc pentru Rapid și aici îmi fac treaba. Dar nu sunt obligat să merg să salut galeria Timișoarei”, a punctat fotbalistul, care a evoluat în „alb-roșu” în două perioade, între 2013 și 2016, respectiv octombrie 2017 – iunie 2018.

Celălalt arădean și fost utist din lotul Rapidului, tânărul Amir Jorza, a fost – însă – luat de val și a trecut și pe la galeria „alb-violetă”.

0
0

Articolul Lecția de fidelitate a lui Hlistei: „Nu pot saluta galeria Timișoarei!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*