Lecție de viață | Handbike-rul care nu își poate folosi picioarele, vrea să ajungă pe podiumul Jocurilor Paralimpice

Voință de fier și devotament, asta în caracterizează pe handbikerul buzoian, Costin Viorel. Acesta nu își poate folosi picioarele, însă asta nu-l oprește nimic să-și înseplinească visul.

,,Obiectivul meu, dacă aș putea obține o bicicletă, sunt Paralimpicele, în 2024, la Paris. Acolo mi-aș dori să ajung. Acesta e obiectivul meu: să ajung cât mai sus pot și să reprezint România…”, a declarat Costin Viorel, pentru expresulbuzoian.ro.

Costin se pregătește intens pentru Jocurile Paralimpice de la Paris. Acesta poate fi întâlnit aproape zilnic pe ruta Buzău – Merei – Vernești – Ciolanu. Traseul este unul foarte greu cu rampe de până la 10% și serpentine, însă este și cel mai frumos drum din județul Buzău.

Dacă va ajunge la Paris, la Jocurile Paralimpice, îi va trebui un handbike – o bicicletă cu trei roți cu care se pedalează cu mâinile. Este o biciletă specială pentru persoanele cu dizabilități și îți oferă șansa să fii un sportiv.

Succes Costin!

Articolul Lecție de viață | Handbike-rul care nu își poate folosi picioarele, vrea să ajungă pe podiumul Jocurilor Paralimpice apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*