Legendarul meet&greet Spartan se deschide cu fast la Lugoj în compania îndrăgitului Dorian Popa

Numărul 1 pe piața francizelor de fast-food românești, Spartan deschide un nou magazin la Lugoj.

Cu o investiție de aproape 200.000 de euro, francizatul Dora&Dora Food Concept SRL a adus în municipiul de pe Timiș îndrăgitul gust al mâncărilor grecești atât de faimoase de la Spartan.

Locația din Lugoj, de pe strada Coloman Wallisch, vizavi de Jysk, într-o zonă liniștită, aproape de Parcul George Enescu, a fost atent aleasă și pregătită la înalte standarde.

Inaugurarea va avea loc vineri, 20 august, la ora 12, unde, la cel mai legendar meet&greet, lugojenii îl vor putea cunoaște pe îndrăgitul artist Dorian Popa.

Va fi cea mai HATZ întâlnire dintre Dorian Popa și lugojenii care până acum îl vedeau doar la televizor.

Fanii au ocazia să îi pună întrebări, să facă poze cu el și, de ce nu, să împartă un preparat Spartan alături de legendarul cântăreț în timp ce pot afla chiar și cheia succesului său.

Produse inspirate din bucătăria grecească, însă cu un mod de preparare propriu, cu ingrediente întotdeauna proaspete și cu o combinație unică de gusturi îi vor aștepta zilnic pe lugojenii dornici de ceva gustos.

Spartan Restaurant este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România, cu peste 65 de locații în toată țara, va oferi lugojenilor produse care au la bază carne rotisată, vânzând cu prioritate gyros și souvlaki.

Produsele se prepară în lipii sau turte coapte și sunt servite cu sosuri. Specificul este parțial grecesc și se reflectă în modalitatea de prăjire a cărnurilor, coacerea produselor de panificație tip pita și împachetarea ingredientelor în lipie. Produsul de bază, ”souvlaki”, nu este identic cu cel din Grecia, ci are o rețetă proprie și delicioasă de preparare.

Meniul Spartan are la bază două tipuri de carne, de pui și o combinație între porc, vită și oaie.

Majoritatea produselor conțin sosuri preparate în restaurant, carne rotisată, salate, legume și cartofi prăjiți.

Articolul Legendarul meet&greet Spartan se deschide cu fast la Lugoj în compania îndrăgitului Dorian Popa apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*