Legendarul nume Schumacher revine în Formula 1!

Cu șapte ani în urmă, mai precis în iarna lui 2013, Michael Schumacher, cel care cucerise de șapte ori titlul mondial în Marele Circ, suferea un accident cumplit pe pârtia de schi, fiind trecut, aproape, în neființă – veștile nu sunt clare, nu știm dacă marele pilot este ținut în viață cu ajutorul aparatelor, nu știm ce progrese a făcut în această perioadă, cert este că lumea automobilismului mondial tresare de fiecare dată când aude numele de Schumacher. Existența legendarului pilot a fost ținută la secret, peste care s-au pus șapte sigilii, dacă este să numărăm toți anii în care nu i-am mai văzut zâmbetului sincer al germanului.

Dar și familia a avut mult de suferit – bunăoară, fiul acestuia, Mick Schumacher, a concurat în copilărie sub numele de fată al mamei sale, Mick Betsch, pentru a evita agitația și întrebările neplăcute. De-a lungul timpului, a preluat povara spirituală a numelui tatălui său și, ori de câte ori era întrebat de starea de sănătate a tatălui său, avea un răspuns previzibil – el a spus de câteva milioane de ori că Michael îi este drept model, când era vorba de F1, însă îl considera mai degrabă un tată, decât o stea sportivă.

Mai nou, Mick și-a schimbat atitudinea, nu mai are acele șabloane din vorbire, ba chiar a și glumit un pic, pe seama tatălui său. Sigur, totul se datorează și faptului că fiul celui care are șapte titluri mondiale își face debutul în F1, chiar în acest sezon, și are ceva emoții. ”Sper să ajung mai departe decât el. Sunt foarte fericit că acesta este numele meu de familie și, de asemenea, mă bucur că am adus acest nume înapoi în Formula 1. Sunt foarte mândru de asta. Este o forță motrice imensă și te motivează în fiecare zi”, a spus Mick Schumacher.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*