„Leoaice” de bronz! Cuedan: „Clasare bună, meritorie, în cel de-al doilea an de participare în prima ligă de fotbal feminin”

A fost nevoie de descinderea campioanei României pentru singurul eșec stagional pe teren propriu al fotbalistelor de la AC Piroș Security. A fost un adevărat duș rece pentru „leoaice”, care au încasat patru goluri de la Olimpia Cluj, fără a reuși să marcheze nici măcar din penalty.

Tina Ancăș a tras previzibil de la punctul cu var în minutele de prelungire, astfel că au decis reușitele semnate Țambur (20 și 42), Borodi (45+2) și Iancu (87). Mai mult, arădencele și-au pierdut căpitanul, pe Denisa Marcea (eliminată pe final) pentru reeditarea duelului, de miercuri, ce va conta pentru semifinalele Cupei României.

Cuedan: „E dreptul nostru să sperăm în finala Cupei României”

Până la urmă, Piroș Security rămâne cu un binemeritat loc 3, pe care s-ar fi clasat și dacăar fi trecut azi de Olimpia, ca urmare a succesului (7-3) a fetelor de la Heniu la Becicherecu Mic. „Am preconizat de la începutul play-off-lui că va fi foarte greu să rezistăm pe locul 2 cu un lot restrâns de jucătoare. Ne pare rău de acest ultim meci, în fața propriilor suporteri, că nu am putut să scoatem mai mult de la el, dar am întâlnit o echipă care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Nu există titulare și rezerve la o campioană a Romaniei și s-a văzut și astăzi pe teren. Chiar dacă nu am făcut noi un meci foarte rău, ele au fost superioare fizic și mai organizate. Le felicit pentru că au terminat campioane și le așteptăm miercuri în semifinalele Cupei României. Nu știu ce vom putea face, dar vom lupta chiar dacă va fi foarte greu. Finala este pe Francisc Neuman, nimic nu este imposibil. Dacă am ajuns până aici, e dreptul nostru să sperăm că vom juca finala. Revenind la locul 3 pe care-l ocupăm la final, eu cred că e o clasare bună, meritorie, în cel de-al doilea an de participare în prima ligă de fotbal feminin pentru echipa Piriș Security”, a spus la finalul partidei de astăzi, Dan Cuedan, antrenorul formației arădene.

Sima: „Miercuri va fi un alt meci, între două echipe bune, motivate”

Absolvent al cursurilor Licenței PRO, alături de Laszlo Balint sau Cristi Todea, Daniel Sima încheie fără înfrângere stagiunea pe banca Olimpiei. „Într-adevăr, aveam acest lucru ca și obiectiv de concentrare și mentalitate. Sub nici o formă cineva din cadrul clubului nostru nu ar putea să spună că începem vreun meci ca să pierdem pentru ce știu eu ce motive de clasament. Te duci, intri, joci, fetele sunt foarte sufletiste, fac sacrificii mari și nu pot fi bănuite că nu onorează competiția. S-a văzut și astăzi că am onorat campionatul până la capăt, am venit cu o echipă mixtă, cu 6 junioare destul de mici. Am avut probleme de sănătate la câteva junioare, și mai mici, poate că le-am fi dat șansa și lor să joace azi. Ne bucurăm pentru victoria de azi, dar miercuri va fi alt meci. Am apreciat întotdeauna echipa Piroș Security pentru modul cum se dezvoltă, este impresionant pentru fotbalul românesc când vedem aceste condiții ideale de desfășurare a jocului, pe un teren excelent. Miercuri va fi altă miză, va fi alt meci, vor fi două echipe bune, motivate, ce-ți poți dori mai mult de la fotbal?”, a mai transmis Sima.

Într-adevăr, miercuri, 2 iunie, de la ora 17,30, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, cele două formații se vor reîntâlni pentru a-și disputa biletele pentru finala Cupei României, ce va avea loc duminică, 6 iunie, pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

0
0

Articolul „Leoaice” de bronz! Cuedan: „Clasare bună, meritorie, în cel de-al doilea an de participare în prima ligă de fotbal feminin” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*