„Leoaicele” călătoresc toată noaptea pentru sfertul de Cupă cu Selena Constanța! Sezon încheiat pentru Prisăcari?

AC Piroș Security se află în fața celor mai solicitante meciuri din întreg sezonul, având ca obiectiv calificarea în finala Cupei României și un loc 2 istoric în Liga I. Doar că sorții nu le sunt prea prietenoși fotbalistelor arădene care și-au pierdut pentru câteva săptămâni bune stâlpul apărării, iar în această săptămână au parte de două deplasări infernale, una la Constanța și cealaltă la Odorheiu Secuiesc.

În prima dintre ele, Olariu și colegele sale își joacă accesul în semifinala Cupei, contra fetelor de la Selena, care au trecut surprinzător în optimi de Universitatea Galați, cu scorul de 3-1. „Din câte am înțeles, echipa din Constanța are o altă față pe teren propriu și asta pentru că beneficiază de aportul a două-trei jucătoare care nu pot face deplasările. La Arad le-am învins cu scorul de 10-0, dar cu siguranță va fi un alt joc mâine. Selena are la rândul ei speranțe de calificare, altfel cred că ar fi răspuns pozitiv solicitării noastre de a juca mai devreme acest meci, pentru a ne putea întoarce cu trenul de miercuri seara de la Constanța. Așa, trebuie să ne cazăm o noapte pe Litoral, să plecăm doar joi dimineață, vom sta vreo 3 ore prin București și vom ajunge joi, după miezul nopții. Nu stăm nici două zile acasă și sâmbătă plecăm spre Odorhei”, ne-a comunicat Liviu Ilea, directorul sportiv al formației arădene.

Dan Cuedan va conta pe 14 jucătoare în meciul de la Constanța, cele mai importante absențe apărând în defensivă. Liderul acesteia, Dumitrița Prisăcari, a suferit o fractură de maleolă la Becicherecu Mic și sunt șanse mari să fi încheiat conturile cu acest sezon. Tomescu nu poate face nici ea deplasarea la acest meci din motive personale. În schimb, a revenit la echipă Carla Kugler, o opțiune în plus pentru antrenorul arădencelor la capitolul junioare.

Meciul dintre Selena Consțanța și AC Piroș Security va avea loc miercuri, de la ora 17,30, pe arena SNC. Învingătoarea va da piept cu echipa ce va câștiga duelul dintre Universitatea Alexandria și Olimpia Cluj într-o singură manșă pe terenul echipei mai slab cotate, pe data de 3 mai, cu 3 zile înainte de finala competiției, programată chiar pe arena „Francsic Neuman” din Arad.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul „Leoaicele” călătoresc toată noaptea pentru sfertul de Cupă cu Selena Constanța! Sezon încheiat pentru Prisăcari? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*