„Leoaicele” și-au făcut golaveraj pe terenul fetelor de la Fair-Play București

Chiar și fără două dintre titulare, Bozian și Sârbovan, AC Piroș Security a defilat pe terenul Ciorogârla, împotriva fetelor de la Fair-Play. Cu gol marcat chiar în primul minut de joc și cu 5-0 pe tabelă până la pauză, „leoaicele” au oprit tabela la 9-0 și au bifat al doilea succes consecutiv. Cu această ocazie, elevele lui Florin Bugar și-au și rotunjit golaverajul care era egal înainte de această deplasare (1-1).

Trimisă în avanposturi în locul lui Sârbovan, Tina Ancăș a înscris la prima fază, după care a urmat „potopul”. Aceeași jucătoare a mai înscris o dată în minutul 32, pentru „leoaice” mai punctând: Marcea (min. 15 și 35), Șuveț (16), Parlak (57, 67 și 84) și Drăgan (73).

Delegația arădencelor se întoarce în această seară acasă tot cu trenul și pregătește următoare deplasare, ceva mai scurtă, la Prundu Bârgăului, de duminica viitoare.

Formații:

Fair-Play: Dragomir – Podgoreanu, Lăzărean, Șerbănuță, Anghel, Huțanu, Petrișor, Petre, Dănciulescu – Preda, Solonca. Au mai jucat: Ghinea, Cojocaru, Ghiță, Grigore, Nedelcu. Antrenor: Ion Bărbăciouru

Piroș Security: Maha – Olariu, Bot, Prisăcari, Marcea – Răduc, Șuveț – Bălaș, Parlak, Drăgan – Ancăș. Antrenor: Florin Bugar

Runda cu numărul trei al primului eșalon feminin a fost lipstă de surprize și anume: Banat Girls – Prundu Bârgăului  1-4, Selena Constanța – F. Becicherecu Mic 1-7, ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Vasas Odorhei 1-4, Olimpia Cluj – Alexandria 8-1, Carmen – U. Galați 3-0.

0
0

Articolul „Leoaicele” și-au făcut golaveraj pe terenul fetelor de la Fair-Play București apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*