„Leoiacele” au derby pentru locul 2 cu Heniu! Cuedan: „Ambiție, dăruire, suflet!”

Olimpia Cluj a devenit matematic noua campioană a României, dar lupta pentru locul 2 în Liga 1 feminin la fotbal e mai aprinsă ca niciodată. Patru echipe sunt despărțite de 5 puncte, cu AC Piroș Security și Heniu Prundu Bârgăului la cota 35, Fortuna Becicherecu Mic – 32, respectiv Vasas Odorhei – 30.

Dumunică la Sânnicolau Mic, „leoiacele” le găduiesc tocmai pe fetele de la Heniu, câștigătoarea urmând să ia o serioasă opțiune pentru poziția de vicelider la finele stagiunii.  Pentru arădence, „ciocnirea” sosește în cel mai potrivit moment și asta pentru Dan Cuedan are serioase probleme de efectiv. „Din fericire, Maha nu are ligamentele rupte după meciul cu Vasas și a făcut fizioterapie toată săptămâna, facem eforturi imense să o recuperăm pe duminică. Cam aceeași discuție e valabilă și pentru Șuveț, Sucilă și Voinea, nici nu vreau să mă gândesc ce va fi dacă nu pot evolua. Și așa procesul de pregătire în această săptămână nu s-a desfășurat normal, dar chiar și așa o să dăm totul pentru victorie. Am mai avut meciuri în acest sezon în care am câștigat prin ambiție, dăruire și suflet, asta trebuie să facem și duminică”, spune antrenorul fetelor de la Piroș Security.

Arădencele au de luat și o revanșă în fața bistrițencelor, care în meciul tur din acest play-out le-au produs „roș-albelor” primul eșec din „mandatul Cuedan” (scor 3-1). Piroș – Security – Heniu începe duminică, de la ora 11, pe terenul din Sânnicolau Mic.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul „Leoiacele” au derby pentru locul 2 cu Heniu! Cuedan: „Ambiție, dăruire, suflet!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*