„Leoiacele” au drum la Constanța în sferturile Cupei României, iar în semifinale ar putea da piept cu campioana Olimpia!

AC Piroș SecurityArad este una dintre cele 8 echipe din fotbalul feminin rămase în cursă pentru câștigarea Cupei României. „Leoiacele” au eliminat în optimi una dintre favorite, pe Fortuna Becicherecu Mic, după ce le-au învins cu 4-3 (după prelungiri), iar astăzi și-au cunoscut adversarele din sferturi.

La prima vedere, Olariu și colegele sale nu au căzut tocmai rău, deși au parte de o deplasare foarte lungă pe 12 mai. Arădencele se deplasează tocmai la Constanța pentru disputa cu Selena, ultima formație clasată în play-outul primei ligi cu doar 5 puncte acumulate. Totuși, ieri, trupa de pe Litoral au scos-o din competiție pe Universitatea Galați (scor 3-1), echipă de play-off în Liga 1, care a pierdut greu la Arad (1-2) weekendul trecut.

Chiar antrenorul Dan Cuedan atrage atenția asupra dificultății acestei dispute. „În primul rând Cupa este o competiție a surprizelor, iar acum cu atât mai mult cu cât vorbim despre un adversar ce a eliminat destul de ușor o formație ce nouă ne-a pus probleme duminică la Arad. Așadar, riscăm să cădem de pe un cal frumos dacă nu vom trata jocul cu maximă seriozitate, iar cele care trebuie să facă acest ucru sunt în primul rând jucătoarele noastre. Ele sunt actorii sau mai actrițele principale, ele au avut marele merit pentru eliminarea fetelor de la Becicherec și tot ele trebui să strângă rândurile pentru deplasarea de la Constanța. Dar, până atunci, mai sunt lucruri de clarificat pe plan intern și rămâne de văzut cum vom aborda atât meciurile foarte grele de campionat ce urmează, cât și Cupa”, spune Cuedan.

Într-adevăr, tehnicianul va avea o discuție lămuritoarele cu patronul echipei Pavel Piroș mâine dimineață. Dan Cuedan nu a dorit să stea pe bancă la disputa de ieri, cu Fortuna și înainte să reia antrenamentele dorește să clarifice niște lucruri cu președintele „leoaicelor”.

Altfel, să mai spunem că în celelalte sferturi de finală se mai înfruntă: Vulpitele Galbene Roman – Carmen București, Universitatea Alexandria – Universitatea Olimpia Cluj și Asociația Club Sportiv „Heniu” – Vasas Femina Odorhei. Dacă arădencele o bat pe Selena vor întâlni în semifinală chiar campioana Olimpia, care nu ar trebui să aibă probleme la Alexandria. Chiar Pavel Piroș susținea, ieri, că finala Cupei României la fotbal feminin are șanse mari să aibă loc pe „Francisc Neuman”, dar e clar că echipa sa va trebui să producă marea surpriză dacă vrea să ajungă acolo.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul „Leoiacele” au drum la Constanța în sferturile Cupei României, iar în semifinale ar putea da piept cu campioana Olimpia! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*