Leonard Brânceanu, atacant Sporting Roșiori: “Jucăm numai la victorie. Nu m-am gândit să fiu gogheter, ci să adunăm cât mai multe puncte”

leonard branceanuLeonard Brânceanu este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Sporting Roșiori în acest început de campionat și a marcat 6 goluri în tot atâtea meciuri disputate de echipa sa în acest sezon. Leo a avenit în această vară de la FCM Alexandria și spune că un mare merit în ascensiunea sa o are Cristi Negru, antrenorul de la Roșiori care a știut să îl distribuie pe teren. Atacantul în vârstă de 22 de ani a mai jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum CSS Alexandria, FCM Alexandria și Inter Clinceni.

-Ești golgheterul echipei…

Datorită domnului profesor care m-a folosit ca atacant. Am jucat, am avut o evoluție bună și unde sunt folosit, acolo joc. Nu am pretenții.

-Joci mai bine decât la FCM Alexandria…

Este o schimbare în bine. Domnul profesor Negru mă cunoaște mai bine decât cei de acolo. Am încredere în el.Nu comentez nimic de FCM Alexandria. Mă simt bine aici.

-Ați legat două victorii consecutive…

Avem moral bun. Am jucat bine cu Bradu, cu Mioveni acasă. Sperăm să câștigăm și cu Astra 2 chiar dacă e în deplasare. Jucăm numai la victorie.

-Au fost multe schimbări în vară. Ați reușit să vă omogenizați?

Au venit mulți jucători noi. La început a fost greu, am jucat numai cu echipe care trag la promovare, dar acum ne-am revenit și sperăm să o ținem tot așa.

-Cum vezi meciul cu Astra 2?

Nu o cunoasc ca echipă. O să ne spună domnul professor mai multe. Au mulți juniori și sperăm să avem un rezultat bun. Îmi doresc să marchez.

-Îți dorești să devii golgheter?

Nu m-am gândit la câte goluri să dau, ci să adunăm cât mai multe puncte.

-De ce ai plecat de la FCM Alexandria?

Am rămas prieten cu mulți colegi, îi mulțumesc profesorului Albeanu, le doresc baftă dar nu o să mai mă întorc acolo cu siguranță. Mi-aș dori să se promoveze pentru profesorul Albeanu și pentru colegi.

-Dar de ce nu te-ai mai întoarce la Alexandria?

Am stat doi ani, nu a fost un progres la mine, și este altceva aici la Roșiori. Mă simt altfel în teren, ca jucător, ca tot.

-Care este jucătorul tău preferat?

Cred că Neymar, Îmi place că e tehnic, are viteză și este un fotbalist complet.

-La ce echipă ai vrea să joci?

Înainte îmi doream la Rapid București. Îmi place Borussia Dortmund și Liverpool.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*