Lexus în valoare de 75.000 lei, căutat în Franța și depistat la FRONTIERA

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, în valoare de 75.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Franța.

În data de  31 martie a.c., ora 00.30,  la P.T.F. Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român David M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricație 2005, cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța din data de 4 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*