Liana Marian va conduce Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, dacă Alexandru Meszar nu revine asupra deciziei de autosuspendare din funcție!

Nicio o lună de zile nu condus Dan Cuedan Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad după retragerea directorului Alexandru Meszar, cel care a devenit consilier local după alegerile din 27 septembrie. De luni, prin ordinul ministrului Ionuț Stroe, noul director al instituției arădene va fi Liana Marian. Aceasta are 51 de ani și activează în cadrul DJST Arad de mai bine de două decenii, implicându-se activ în organizarea evenimentelor majore din orașul nostru, precum meciul de Cupa Davis, România – Slovenia sau Cupai Europei la aruncări lungi (foto, alături de fost mare campion în proba săritură cu prăjina, Serghei Bubka), dar și altele.

Marian va rămâne, însă, în funcție doar dacă Alexandru Meszar nu va reveni asupra deciziei de a se autosuspenda. Se aude că în cazul în care nu va deveni viceprimar, șeful de drept al Direcției Județeană de Sport și Tineret Arad va renunța la mandatul de consilier în favoarea unui coleg de partid și automat va reveni la conducerea instituției pe care a câștigat-o prin concurs.

Revenind la scurtul mandat al lui Dan Cuedan, acesta a luat o decizie pe cât de controversată pe atât de normală. Directorul adjunct al DSTS a pus lacătul pe Corpul A al Bazinului Olimpic „Delfinul” pe o perioadă nedeterminată și a motivat atsfel decizia:  „Bazinul are 38 de ani şi necesită reparaţii care depăşesc puterile financiare ale DJST Arad. Am primit o informare scrisă din partea administratorului bazinului şi nu vrem să ne asumăm nici un risc, viaţa şi integritatea oamenilor fiind cea mai importantă. Corpul A are o structură metalică a acoperişului formată din ferme spaţiale cu bile, unde sunt amplasate grinzi de lemn. Acestea, în contact cu aburul rezultat din apa bazinului, se tot desprind, fiind un pericol pentru practicanţii înotului. Instalaţia de ventilaţie nu funcţionează de ani de zile. Am informat Ministerul şi Prefectura, am trimis toate documentele şi aşteptăm decizia Bucureştiului”, spunea Cuedan.

0
0

Articolul Liana Marian va conduce Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, dacă Alexandru Meszar nu revine asupra deciziei de autosuspendare din funcție! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*