Liber la circulație! Prefectura Județului Timiș a stabilit localitățile din zona Lugojului unde se poate circula fără declarație pe proprie răspundere

Instituția Prefectului Județului Timiș vine cu o veste bună pentru lugojeni și pentru cei din comunele din zonă.
În cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, condusă de prefectul Liliana Oneț, a fost stabilită lista unităților administrativ teritoriale cuprinse în zona de 30 km ca perimetru în jurul municipiului de pe Timiș unde nu mai este nevoie de declarație pe proprie răspundere.

Accesul fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere se poate face în localitățile Buziaș, Racovița, Topolovățu Mare, Belinț, Boldur, Darova, Victor Vlad Delamarina, Găvojdia, Știuca, Criciova, Coșteiu, Nădrag, Fârdea, Bârna, Făget, Dumbrava, Traian Vuia, Mănăștiur, Ohaba Lungă, Bara, Secaș, Ghizela, Brestovăț, Balinț, Bethausen și în unitatea administrativ teritorială Baloșești (din comuna Tomești).

Totodată, prefectul Liliana Oneț face apel să se respecte obligația privind purtarea măștii în spațiile publice închise, inclusiv mijloacele de transport în comun, spațiile comerciale și la locul de muncă.

Articolul Liber la circulație! Prefectura Județului Timiș a stabilit localitățile din zona Lugojului unde se poate circula fără declarație pe proprie răspundere apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*