Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște”, premiul de excelență în activități extrașcolare

Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” din Lugoj se află în topul unităților școlare din județ în ceea ce privește activitățile extrașcolare. Premiile au fost acordate joi, 15 iulie, în cadrul High School Awards Ceremony, activitate desfășurată la Iulius Mall din Timișoara.
Reprezentanții Liceului Tehnologic Valeriu Braniște, parti­cipanți la ceremonia de acordare a premiului de excelență, au fost Ecaterina Cărășel, Andreea Roșu, Marii Muraru, Alex Alexandru Cojocariu, Paul Cereanțu, alături de profesorii Gabriel Lupșa și Cosmin Gheorghe.

Invitat special a fost Mihai Voaideș, fost elev al liceului, care s-a remarcat în ceea ce privește participarea la astfel de activități.

”Pe lângă partea principală, academică, un rol foarte important în formarea elevilor îl au activitățile extrașcolare. Sunt lucruri cunoscute și prețuite în instituțiile de învățământ din Occident, iar noi încercăm să implementăm acest lucruri și la noi, acasă. Recunoașterea primită în cadrul Târgului Liceelor din Timișoara ne onorează. Eu consider că premiul de excelență care ne-a fost decernat aparține unei întregi colectivități, unui liceu cu nu mai puțin de 44 de activități extrașco­lare, care a devenit sursă de in­spirație pentru instituții similare din Iași sau București”, ne-a declarat Cosmin Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic ”Valeriu Braniște” și inițiator al proiectului.

Premii de excelență în proiecte au mai fost acordate Liceului Teoretic ”Jean Louis Calderon” și Colegiului Economic ”F. S. Nitti”, ambele din Timișoara.

Câștigătorii Premiilor de Popularitate au fost Liceul Tehnologic de Transporturi Auto, Colegiul Național Bănățean și Liceul Teoretic ”Vlad Țepeș”, toate din Timișoara.

Articolul Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște”, premiul de excelență în activități extrașcolare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*