Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, pe loc fruntaș în topul unităților de învățământ din Lugoj

Topul național, județean și local al celor mai bune școli și licee în 2021 a fost afișat pe pagina admitereliceu.ro.
La Lugoj, locul fruntaș este ocupat de Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, atât la categoria învățământului gimnazial, cât și la nivel liceal.

Ierarhia școlilor cu clasele V-VIII a fost efectuată calculându-se media aritmetică pentru mediile de admitere ale tuturor elevilor din școlile respective. În ceea ce privește unitățile de învățământ lugojene, primul loc al clasamentului este ocupat de Liceul ”Coriolan Brediceanu” (poziția 10 la nivel județean), urmat de Școala Gimnazială Nr. 4 (loc 25 județean), care a reușit anul acesta să urce pe loc secund, Școala Gimnazială ”Harul” (loc 26 județean), Școala Gimnazială de Muzică ”Filaret Barbu” (loc 29 județean), Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” (loc 30 județean), Școala Gimnazială ”Eftimie Murgu” (loc 34 județean), Școala Gimnazială Nr. 2 (loc 36 județean) și Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” (loc 57 județean).

Topul liceelor din municipiu plasează pe primul loc Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” (loc 11 județean), cu un procent de promovare al bacalaureatului de 82.95%, urmat de Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” (loc 17 județean), unde au promovat 60.57% dintre candidați, Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” (loc 30 județean), cu un procent de 38.16% rată de promovare și Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” (loc 36 județean) cu un procent de promovare a bacalaureatului de 33.33%.

Clasamentul a fost realizat prin ponderarea următoarelor medii din fiecare liceu: media de admitere (40%), media de la examenul de BAC (30%), promovabilitatea la BAC (20%) si media rezultatelor obținute la olimpiade (10%).

Articolul Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, pe loc fruntaș în topul unităților de învățământ din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*