Liderul cu punctaj maxim din C4 plusează, scor record: ACS Șirineasa – Millenium Giarmata 4-0

Aliniată de la ora 17 la Petroșani după întâia victorie în noul campionat însă și în urma a două înfrângeri în deplasare la două goluri diferență, CS Millenium Giarmata a suferit astăzi după-amiază în etapa a VI-a din Seria a IV-a a Ligii 3 cea mai drastică înfrângere în ediția 2017/8, 4-0 pentru liderul cu punctaj maxim ACS Șirineasa, care a înscris câte două goluri de la mijlocul fiecărei părți.

Prima clasată n-a lăsat până acum nici o șansă vizitatorilor în Valea Jiului, 3-0, 3-1 și 1-0 cu AFC Hermannstadt II, Internațional Bălești și ACSO Filiași, plusând în ultima zi a rundei din weekend printr-un 4-0 (2-0) ce o detașează la puncte de a doua clasată, CS U Craiova SA 2, care a remizat la Bălești în celălalt meci de sâmbătă din seria vestică, și cu atât mai mult de restul urmăritoarelor.

Clubul vâlcean strămutat în județul Hunedoara și-a definit clar intențiile de mărire și în fief-ul unor grupări din această parte de țară care au mai cochetat cu gândul promovării, 1-0 la Sebiș și Deva, ACS Șirineasa fiind totodată și calificată în faza a IV-a a Cupei României, în care va găzdui miercuri duelul cu secund-divizionara CS Mioveni.

Repetiție pentru întâlnirea eliminatorie, gazdele de pe Jiul le-au pricinuit timișenilor de la CS Millenium Giarmata al treilea eșec la zero în ultimele 4 runde, elevii lui Răzvan Leucă rămânând astfel cu numai 4 puncte din 18 posibile în zona igrasioasă a ierarhiei.

Doar vreo 20 de minute a durat jocul de tatonare, în care Iordache și Vasile l-au testat fără succes pe Miklos, după care Ioniță a deschis scorul în minutul 25 cu o lovitură de cap în urma cornerului executat de Popescu: 1-0. Vuvuzelele răsunau în Valea Jiului.

Minutul 30, 2-0 sub semnătura lui Anghelina, printr-un șut de la 25 de metri dar fără replică pentru tânărul goalkeeper al vizitatorilor, pe când cel al amfitrionilor, cândva un campion național la nivel juvenil cu selecționata Timișului, Victor Gârlea, a fost pus la încercare abia în minutul de prelungire al primei părți.

Istoria s-a repetat și la reluarea partidei, Vezan înscriind spre mijlocul părții secunde, 3-0 în minutul 65, iar Cocină, abia intrat în joc, a pus cireașa pe tort, 4-0 în minutul 78.

Victorie fără dubii a gazdei de pe primul loc în dauna unei mereu amenințate cu retrogradarea, plusul de experiență și rutină competițională al garniturii întărite în acest an făcând destul de clar diferența, și încă la zero, Gârlea fiind la post la șuturile lui Ghighilicea și Anagor din careu.

Iar pe CS Millenium o așteaptă acum în primele două zile de vineri din octombrie, de la ora 15, meciurile acasă cu ACSO Filiași și, la mijlocul turului, cu CS Șoimii Lipova, după care ieșirea la CS U Craiova SA 2.

*

ACS Șirineasa: Gârlea – Lazăr, Mărgărit, Ioniță, Gruia, Popescu, Vezan, Vasile, Zaina, Iordache, Anghelina

Au mai jucat: Oiță, Cocină, Manole.

Rezerve: Mișu, Lăzărescu, Roman și Horuba.

CS Millenium: Miklos – Sporin, Stupu, Buzdugan, Cherecheș, Domșa, Codrea, Ghighilicea, Anagor, Rus, Grunță.

Au mai jucat: Bungău, Brăniștianu, Copoeru, Stoica.

Rezerve: Ștefănescu și Ciontu.

Rezultatele etapei, precum și clasamentul și programul viitor, pe coloana ierarhiilor.

The post Liderul cu punctaj maxim din C4 plusează, scor record: ACS Șirineasa – Millenium Giarmata 4-0 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*