Liderul LPS Banatul, succes la debutul în retur. Urmează sferturile Cupei U17 cu craiovenii de pe 2

Liderul neînvins după 8 meciuri din turul Seriei de Vest în Liga Elitelor U17 a pășit cu dreptul și în sezonul de primăvară, victorios acasă, așteptându-i acum în sferturile Cupei României U17 de miercuri de la ora 12 pe secund clasații tot neînvinși de la U Craiova 1948 CS SA: LPS Banatul Timişoara – LPS Bihorul Oradea 4-1 (1-0).

FC Viitorul este prima semifinalistă a întrecerii eliminatorii a juniorilor B din actuala ediție, victorioasă cu 0-6 la Ceahlăul Piatra Neamț, celelalte sferturi având loc mâine, pe lângă cel de pe Bega și FC Ardealul Cluj – FCSB respectiv FC Voluntari – CFR Cluj.

Până una alta, bănățenii au demarat cu bine în returul Seriei de Vest, după ce în tur învingeau la Oradea cu 5-0. De astă dată, în etapa a X-a a fost 4-1 împotriva ocupanților locului 6, prin golurile marcate de: Nikolic, în minutul 7, Vasluian (min. 65) și Mitrov (min. 50 şi 80, din lovitură de la 11 metri).

Antrenorul Cristian Petcu a folosit următorii jucători: Dogaru – Maric, Sturzu, Gladun, Ilie, Nikolic, Vasluian, Simedru, Derbac, Giurgiu, Mitrov.

Au mai jucat: Bostan, Tymoş, Siminiceanu, Benea și I. Olaru.

Următorul meci este programat așadar miercuri de la ora 12 în Cupa României, acasă cu craiovenii, dar LPS Banatul va juca tot pe teren propriu și sâmbătă de la ora 14, în a doua rundă a returului, cu antepenultima clasată, Interstar Sibiu. În Seria de Est, lider e FC Viitorul, și cu o înfrângere în bilanț.

The post Liderul LPS Banatul, succes la debutul în retur. Urmează sferturile Cupei U17 cu craiovenii de pe 2 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*