Lidia Buble alungată de pe scenă. VEZI ce le-a transmis cântăreaţa celor care au aruncat cu fructe în ea

Lidia Buble alungată de pe scenă.VEZI ce le-a transmis cântăreaţa celor care au aruncat cu fructe în ea

Lidia Buble a avut parte o experienţă neplăcută zilele trecute, în timpul unui concert. După ce s-a aruncat cu fructe în ea şi a fost alungată de pe scenă, vedeta a postat pe pagina de Facebook un mesaj destinat persoanelor care au făcut-o să treacă printr-o situaţie neplăcută.

Lidia Buble a fost obligată să-şi încheie concertul de la Mizil mai devreme decât trebuia. Vedeta a postat și un mesaj pentru persoanele care au dat dovadă de lipsă totală de respect.

„Un specimen ce, deşi avea aspect de om, părea scăpat din junglă a hotărât, duminică seară la Mizil, să strice bucuria celor veniţi acolo pentru un spectacol. Ca alţi cântăreţi, în diverse alte ocazii, am părăsit scena pentru că nimeni nu-mi garanta siguranţa mea sau a echipei mele. Ştiu că nu poţi alege calitatea umană a celor ce participă la astfel de evenimente şi că e nedrept ca cei mai mulţi să sufere de pe urma golăniei unora dar am să mă protejez de câte ori organizatorii sunt depăşiţi sau neinteresaţi.

Încă aştept scuze din partea celor ce au lăsat ca situaţia să degenereze aşa cum scuzele mele se îndreaptă către cei care nu au avut parte de o seară specială”, a scris Lidia Buble pe Facebook.

Episodul neplăcut a avut loc duminică, în timpul unui concert pe care Lidia Buble l-a susținut în Mizil. După ce s-a aruncat cu fructe în artistă, aceasta a decis să coboare de pe scenă.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*