Liga 1 și noua arenă „Francisc Neuman” atrag arădenii la fotbal: Suporterii utiști au achiziționat în jur de 1100 de abonamente într-o singură zi!

UTA în Liga 1 și noua arenă „Francisc Neuman” funcționează ca un magnet pentru iubitorii sportului rege din orașul și județul nostru. Prima zi a campaniei de vânzare a abonamentelor, destinată celor care au avut un loc fix și pe „Motorul”, a fost una a recordurilor. „Oficiali” ai clubului fanion al Aradului și voluntari au reușit să rezerve în jur de 1100 de locuri pentru suporterii arădeni, care au format cozi pe durata întregii zile. Dar, în timpul așteptării, puteai servi un suc din partea casei sau să cumperi un produs promoțional de la Fanshop UTA.

Cum toată „operațiunea” s-a desfășurat în încăperea noului muzeu de la stadionul „Francisc  Neuman”, unii fani au „deviat” puțin și și-au identificat și fizic noile locuri, pe care – însă – nu se știe când le vor putea ocupa la un meci al favoriților, atâta timp cât pandemia de coronavirus nu dă semne de slăbiciune. În acest context, gestul lor este cu atât mai nobil și e interpretat ca sprijin pentru echipa din spatele…echipei lui Laszlo Balint, care, sâmbătă, va urca din nou pe prima scenă, pe terenul celor de la Viitorul.

Și că tot vorbeam de recorduri, un singur suporter a achiziționat nu mai puțin de 41 de abonamente. Bineînțeles, având 41 de buletine și  tot atâtea numere de telefon, cerințe necesare în procesul de abonare, alături de bani: 300 de lei la peluze, 450 de lei la tribuna a II-a, 600 de lei la tribuna I și 2000 la VIP. Cea mai mare trecere le-au avut, bineînțeles, locurile centrale, de la sectoarele C și D, de la tribuna I, respectiv M și N, de la tribuna a II-a. Vă reamintim că peluza dinspre Calea Aurel Vlaicu e destinată susținărorilor echipelor vizitatoare

Mâine, campania se deschide tuturor doritorilor, programul fiind același: orele 11:00 – 19:00, iar cel de sâmbătă: 10:00 – 14:00. De mâine dimineață, se vând și abonamente online, în sectoarele J (peluză), K (tribuna a II-a) și A (tribuna I). Linkul magazinul virtual îl aveți AICI

0
0

Articolul Liga 1 și noua arenă „Francisc Neuman” atrag arădenii la fotbal: Suporterii utiști au achiziționat în jur de 1100 de abonamente într-o singură zi! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*