Liga 2: remizele, cele mai multe

Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile la matineu în prima zi a antepenultimei etape a turului în Liga 2, sâmbătă dominată în cele din urmă de rezultatele de egalitate, trei la număr, cu mențiunea că alte 3 întâlniri sunt programate duminică, inclusiv ale fruntașelor de pe locurile de promovare directă.

Pe care târgoviștenii ar fi putut urca astăzi fie și temporar în cazul unui triumf în Ilfov, neizbutit însă: CS Afumați – Chindia 0-0.

S-a remizat și în Gorj, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – Ripensia 1-1 (1-0): Dănăricu 29 – Matiș 52.

Dar și în ultima partidă a zilei, începută la ora 13. CS Mioveni – Sportul Snagov 2-2 (1-0): Ayza 45, Năstăsie 80 – Șerban 49, Borțoneanu 53.

Este cât se poate de evident, Șiria nu le priește de nici un chip arădenilor în roșu-alb… UTA – ASA 1-2 (0-1): Cârstocea 90+4 – Candrea 38, Băjan 72.

Iar în deplasare s-au impus într-un duel moldav al grupărilor din zona retrogradării și egalii lui ASU Politehnica în intermediara de acum 3 zile, triumf prin care sucevenii, deși penultimii în ierarhie, au făcut rocadă la coadă cu ieșenii și s-au apropiat la 7 puncte de formația de pe primul loc al jumătății inferioare a clasamentului, 11, tocmai Ripensia. CS Știința Miroslava – ACS Foresta 0-1 (0-0): Matei 87.

Unica dispută decisă la o diferență mai mare decât cea limită, în Ilfov și abia după mijlocul părții a II-a. CS Balotești – FC Metaloglobus 2-0 (0-0): Andrei 71, Gojnea 85. Eliminat: Andrei (CSB) – 83.

În fine, un meci cu două răsturnări de scor, între grupări care prin prisma semnalelor lansate par a avea viață grea în a trece linia de sosire a campionatului. Olimpia Satu Mare – Dacia Unirea Brăila 3-2 (1-2): Lusamba 27, 60, Jurj 48 – Frunză 40, 42 – lovitură de la 11 metri.

Etapa a XVII-a în Liga 2 se încheie mâine, programând la Călărași de la ora 12 jocul Dunărea – FC Argeș, iar de la ora 14 ASU Politehnica – Luceafărul Oradea, pe ”Știința”, și AFC Hermannstadt – Academica Clinceni. Deși doar antepenultimii în clasament, pe locul 18, bihorenii sunt la doar opt puncte în urma gazdelor alb-violete din Timișoara.

The post Liga 2: remizele, cele mai multe appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*