Liga 2. Sportul Snagov se desprinde la Bacău și revine pe podium

O victorie la limită a gazdelor, un rezultat de egalitate în capitală și un succes în deplasare au fost consemnate în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în penultima etapă a turului din Liga 2, runda a 18-a începând joi prin remiza arădenilor la Ploiești și continuând vineri în Argeș, unde ACS Poli a smuls un punct la Mioveni iar alb-violeții piteșteni s-au impus acasă printr-un unic gol contra Academicii.

Liga 2 a continuat și la matineul de sâmbătă, o altă formație timișoreană de pe loc de retrogradare izbutind un identic 1-1 tot în sudul țării, precum concitadina sa ieri de la ora 17, la Mioveni.

ASC Daco-Getica București – Ripensia 1-1 (1-1): Voicu 22 / Străuț 6. Detalii, într-o consemnare viitoare.

Energeticianul – Metaloglobus București 2-1 (1-0): Rusu 44 – lovitură de la 11 metri, și 87 / Ovidiu Herea 60.

Aerostar Bacău – Sportul Snagov 0-2 (0-1): Ioniță 5, Huiban 72. Un nou triumf în deplasare al ilfovenilor din plutonul fruntaș dar și cu semnificative dificultăți administrative la nivelul clubului.

Tot astăzi, de la ora 12, a început la Sânmartin meciul CS Luceafărul Oradea – Chindia Târgoviște, în plină derulare, 0-0 la mijlocul părții secunde, în care Cherchez, de la dâmbovițeni, rata în minutul 52 o lovitură de la 11 metri.

La ora 13 a început și partida SSC Farul – Dacia Unirea Brăila, între formații pe locuri de retrogradare, pe stadionul ”Gheorghe Hagi” din Constanța, Păun deschizând scorul pentru gazde în minutul 11. Rezultatele vor fi adăugate în timp util, odată cu încheierea meciurilor, în coloana datelor tehnice și clasamentelor.

Penultima rundă a turului era inaugurată joi seară la Ploiești cu jocul Petrolul – UTA 2-2 (1-1): Ștefănescu 12, Arnăutu 70 – Ciprian Rus 36 – lovitură de la 11 metri și 49. Antoche, de la gazde, era eliminat pentru două cartonașe galbene la faza premergătoare egalării arădene, pentru fault în suprafața de pedeapsă.

Ieri de la ora 17, CS Mioveni – ACS Poli 1-1 (0-0): Năstăsie 72 – Drăghici 76, detalii fiind consemnate într-un articol anterior. Iar de la ora 17:30, FC Argeș – Academica Clinceni 1-0 (1-0): Șerban 38. Ilfovenii au jucat în 10 sportivi din minutul 55.

 

Vă reamintim că de la ora 14 ASU Politehnica găzduiește primul meci pe ”Știința” din acest campionat, la ultima apariție în Timișoara din tur, contra Pandurilor Lignitul Târgu Jiu.

The post Liga 2. Sportul Snagov se desprinde la Bacău și revine pe podium appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*