Liga 3: CSO Filiași a pierdut ultimul meci al anului

CSO Filiași a încheiat cu o înfrângere turul campionatului din Liga a III-a, seria 4, 2-0 (0-0) cu CSM Școlar Reșița, pe terenul acesteia. Golurile de pe stadionul „Mircea Chivu“ au fost marcate după ce formația CSO Filiași a rămas în inferioritate numerică, Nicolas Chivu fiind eliminat pentru două cartonașe galbene în minutul 42.

„A fost mai greu meciul decât mă așteptam și spun asta pentru că băieții noștri nu au înțeles că pe un teren extrem de greu, cum a fost acesta de la Reșița, nu trebuie să încerci să fii tehnic, ci să lupți și să joci cât mai departe de poarta ta. Am luat două goluri prostești. La primul nu ne-am organizat foarte bine, pentru că venea imediat după eliminarea lui Chivu, iar al doilea a fost pe fondul neatenției, cu câteva minute înainte de final. Nu avem nimic de reproșat arbitrajului“, a declarat președintele Florin Spînu.

Antrenorul Cosmin Fruntelată a început meciul cu următorul unsprezece: Nica – Calu, Lupu, Tereche, Crușoveanu – Chivu, Dănuț Stancu, Tudor, Geanimu – Badea, Dinu. Au mai intrat: Borneci, Borhot, Alin Stancu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*