Liga 3: CSO Filiași va juca returul tot pe „Chimia” » Doljenii au plecat de la Aeroport

Conducerea Clubului Sportiv Orășenesc Filiași anunță întreruperea activității echipei la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj (Stadionul „Aripile” din Craiova) din pricina faptului că programul formației pregătite din această iarnă de Silviu Lung a fost dat peste cap de nenumărate ori, în funcție de orarul formațiilor Universității Craiova, care se pare că prima opțiune în folosirea bazei.

CSO Filiași revine pe arena „Chimia” din Ișalnița, urmând să-și dispute acolo ședintele de pregătire și partidele considerate pe teren propriu din returul Ligii a III-a, seria 4.

Doljenii vor susține primul joc oficial din 2018 vineri, 2 martie, în compania echipei gorjene Internațional Bălești (locul 13), întâlnirea fiind programată pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, de la ora 15.00.

„Datorită faptului că mereu ni se schimba programul, în funcție de antrenamentele echipelor celor de la Craiova, am decis să nu ne mai continuăm activitatea pe stadionul ”Aripile”. De câteva zile Silviu Lung și băieții susțin antrenamentele la stadionul ”Chimia” și tot acolo o să evoluăm și în meciurile oficiale viitoare, până când va fi gata baza sportivă din Filiași. Astăzi am făcut omologarea provizorie a terenului pentru returul campionatului, așa că lucrurile sunt clare”, a declarat președintele CSO Filiași, Florin Spînu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*