Liga 4-a Arad, completă din nou: Socodorul și-a rezolvat problemele și s-a înscris în campionat!

Până la urmă, primul eșalon ar trebui să pornească la drum în formulă completă. CS Socodor a revenit asupra deciziei de a sta pe margine cel puțin până la vară, găsind înțelegere și la Asociația Județeană de Fotbal Arad, care – teoretic – închisese discuția despre înscrierea echipelor luni.

Ce s-a întâmplat în ultimele zile la gruparea din apropierea graniței? Autoritățile locale, în frunte cu primarul Ioan Jura, au făcut din nou un pas spre echipa de fotbal și le-a pus pe masă un buget puțin redus față de precedentul. Discuțiile au fost rapide și constructive și astăzi președintele Petrică Crișan a informat conducerea AJF că Socodorul vrea să reintre în joc. „Lucrurile s-au rezolvat rapid la noi și mulțumim conducerii comunei noastre pe această cale. Sunt mici reduceri de buget, dar băieților le place prea mult fotbalul, simțindu-se – totodată – foarte bine în grupul pe care l-am format la Socodor, ca să nu lase puțin de la ei. Așadar, am stabilit cu toții să mergem mai departe în aceeași formulă, nu va mai pleca nimeni de la noi, iar antrenorul Tibi Darazs va programa în curând reunirea lotului. Cred că o lună de pregătire e suficientă pentru noi, sperăm ca pe 20 martie să începem să jucăm din nou. Iar Socodorul va intra în competiție indiferent de protocolul medical ce va fi în vigoare la acea dată. Sigur, ar fi bine să avem parte de o relaxare a protocolului, însă, repet, noi am fi pregătiți să jucăm în orice condiții”, ne-a declarat Petrică Crișan.

Din informațiile noastre, însă, nu toate echipele ce s-au înscris acum pentru ediția blitz a campionatului 2020 sunt dispuse să rămână în joc dacă protocolul pe sănătate nu se modifică. În acest sens, fotbalul amator îl are ambasador chiar pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, dar o decizie defintivă în acest sens am putea avea de abia la începutul lunii martie.

0
0

Articolul Liga 4-a Arad, completă din nou: Socodorul și-a rezolvat problemele și s-a înscris în campionat! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*